Supă de dovlecei de Butternut prăjită cu mere și Garam Masala
Ciorba de dovlecei de Butternut prăjită cu mere și Garam Masalan este o fără gluten și vegetarian supă. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 2G de proteine, 5g de grăsime, și un total de 134 calorii. Această rețetă servește 10 și costă 84 de cenți pe porție. Acesta va fi un hit la dvs Toamna eveniment. 1 persoană a făcut această rețetă și ar face din nou. Această rețetă este tipică bucătăriei indiene. Dacă aveți ulei de canolan, apă, dovlecei de butternut și alte câteva ingrediente la îndemână, îl puteți face. De la preparare la farfurie, această rețetă durează 45 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 39%. Acest scor nu este atât de uimitor. Rețete similare includ Supă prăjită de dovlecei de Butternut cu mere și Garam Masala, garam masala , cum se face pudra punjabi garam masala acasă, și Scoici Garam Masala Peste Dovlecei De Ghindă.
Instrucțiuni
1
Preîncălziți cuptorul la 40
Echipamente pe care le vei folosi
Zahăr Galben și Stropi Asortați
2
Combinați dovleceii, 2 linguri ulei, sirop, garam masala, sare și piper. Aranjați amestecul de dovlecei într-un singur strat pe o tigaie cu jeleu acoperită cu spray de gătit.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Roșii, Tăiate în Opt Felii
Garam Masala
Napi, Curățați și Feliați Cu Grosimea De 1/8 Inch
Cuțit De Toaletă
(sau Alegerea Ta De Scorțișoară, Stafide, Măr Etc.)
3 Căpșuni Congelate, Neîndulcite
(pentru A ține șnițelele De Pui împreună)
1/2 Cană De Vin Dulce Marsala
Subţire-
Echipamente pe care le vei folosi
Roșii Feliate, Opțional
3
Coaceți la 400 timp de 45 de minute sau până când dovlecelul este fraged.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Cuțit De Toaletă
Echipamente pe care le vei folosi
Zahăr Galben și Stropi Asortați
4
Încălziți restul de 1 lingură de ulei într-o tigaie mare la foc mediu-mare.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Subţire-
Echipamente pe care le vei folosi
Roșii Feliate, Opțional
5
Adăugați șobolani în tigaie; sotati 2 minute sau pana cand se inmoaie. Se amestecă mărul; se sotează 4 minute sau până se înmoaie. Se amestecă vinul; gatiti 1 minut. Se amestecă amestecul de dovlecei, 3 căni de apă și bulion. Aduceți la foc mic; gatiti 3 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
2 Până La 3 Căni De Vin Roșu Sec
Cuțit De Toaletă
Pătrățele Fiecare) Glazură Albă De Bomboane, Tocată Grosier
Sazon Goya Cu Coriandru și Annatto
1 Cană De Orz Alb Perlat
(se Poate înlocui Supa De Pui Sau De Legume)
Echipamente pe care le vei folosi
Roșii Feliate, Opțional
6
Puneți jumătate din amestecul de dovlecei într-un blender.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Cuțit De Toaletă
Echipamente pe care le vei folosi
42 Lemn Dulce Snur Roșu
7
Scoateți piesa centrală a capacului blenderului (pentru a permite evacuarea aburului); fixați capacul blenderului pe blender.
Echipamente pe care le vei folosi
42 Lemn Dulce Snur Roșu
8
Așezați un prosop curat peste deschidere în capacul blenderului (pentru a evita stropirile). Se amestecă până se omogenizează. Se strecoară amestecul de dovlecei printr-o sită într-un bol; aruncați solidele. Repetați procedura cu amestecul de squash rămas. Se amestecă jumătate și jumătate.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Cuțit De Toaletă
Echipamente pe care le vei folosi
42 Lemn Dulce Snur Roșu
Cu Os, Pe Piele, Pulpe și Pulpe De Pui
Budincă De Lămâie (câștigătoare Fiecare)
9
Notă de vin: această supă de squash are o aromă unică picant-dulce, datorită garam masala și siropului de arțar. Se împerechează excepțional de bine cu un vin alb aromat precum viognier. Yalumba ' s Eden Valley Viognier 2007 (Eden Valley, Australia) este fantastic, cu arome pline de viață de tei și ghimbir și o aromă curată și pură, toate pentru aproximativ $ Karen MacNeil
Ingrediente de care veți avea nevoie
Garam Masala
Sirop De Arțar Pur (de Preferință Grad B), Plus 4 Lingurițe Pentru Servire
Viognier
1 Cană De Mirin Sau Sake Dulce
Cuțit De Toaletă
1 Uncie De Varză Mov, Tocată
Brânză Cheddar Rasă, Ceapă Verde Feliată și Smântână, Opțional
Asiaticul poate fi asociat cu Chenin Blanc, Gewurztraminer și Riesling. Cel mai bun vin pentru mâncarea asiatică depinde de bucătărie și fel de mâncare - desigur - dar acești albi acizi se împerechează cu o serie de mese tradiționale, picante sau nu. Eseul Chenin Blanc Blend cu un rating de 4,7 din 5 stele pare a fi un meci bun. Costă aproximativ 12 dolari pe sticlă.