Supă De Dovlecei Cu Nucă Curry
Ciorba de dovleac curry este o fără gluten, fără lactate și primal supă. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 11g de proteine, 2G de grăsime, și un total de 137 calorii. Această rețetă servește 8. Pentru $1.68 pe portie, această rețetă acoperă 18% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă este plăcută de 1 gurmanzi și bucătari. Mergeți la magazin și ridicați lapte de cocos lite, pudră de curry, sare și alte câteva lucruri pentru a-l face astăzi. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 minute. Este perfect pentru Toamna. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 69%. Acest scor este destul de bun. Rețete similare includ Supă de dovlecei de nucă cu semințe de dovlecei Curry, Supă De Dovlecei Cu Nucă Curry, și Supă De Dovlecei Cu Nucă Curry.
Instrucțiuni
Puneți dovleceii de iarnă prăjiți cu un tocător de cartofi sau o furculiță și lăsați-i deoparte.
Cojiți creveții și devein, dacă doriți. Pune deoparte.
Se amestecă împreună bulionul și următoarele 3 ingrediente într-un cuptor olandez la foc mediu și se gătește, amestecând ocazional, 20 de minute sau până se încălzește bine.
Procesați amestecul de dovlecei și bulion împreună, în loturi, într-un robot de bucătărie sau blender până la omogenizare, oprindu-vă pentru a răzui părțile laterale. Întoarceți amestecul în cuptorul olandez; adăugați creveți și gătiți la foc mediu până când se încălzește bine și creveții devin roz.
Presărați fiecare porție cu coriandru.