Supă de dovlecei cu Chili pur Peculae
Supa de Squash cu chili pur Apcomprose este un fără gluten, primar și vegetarian rețetă cu 12 porții. Pentru $1.17 pe portie, această rețetă acoperă 19% necesarul zilnic de vitamine și minerale. O porție conține 186 calorii, 4G de proteine, și 7g de grăsime. Funcționează bine ca o supă prietenoasă cu bugetul pentru Super Bowl. 1 persoană a făcut această rețetă și ar face-o din nou. De la preparare la farfurie, această rețetă ia în jur 45 minute. Un amestec de sare și piper, bulion de pui degresat cu grăsime, pudră de chili și o mână de alte ingrediente sunt tot ce trebuie pentru a face această rețetă atât de delicioasă. Este adus la tine de retetele mele. Nu multor oameni le-a plăcut foarte mult acest fel de mâncare American. Cu o lingură scor de 56%, acest fel de mâncare este destul de bun. Încercați Piure de supă de dovleac, Supă de dovlecei de nucă cu ardei roșu prăjit pur Peculae, și Puree Crecy (piure de supă de morcovi) pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Clătiți squash. Cu un cuțit mare și greu, tăiați pe jumătate pe lungime, folosind ușor un ciocan sau un ciocan, dacă este necesar, pentru a forța cuțitul prin dovlecei. Scoateți și aruncați semințele.
Periați suprafețele tăiate cu ulei de măsline. Setați dovlecelul tăiat cu fața în jos într-o tigaie de copt de 10 x 15 inci.
Coaceți într-un cuptor obișnuit sau cu convecție 375 până când dovlecelul este moale când este presat, 45 până la 60 de minute. Rezervați sucuri de tigaie. Scoateți carnea din coji (ar trebui să aveți aproximativ 5 căni) și aruncați cojile.
Între timp, tăiați și aruncați capetele rădăcinii și vârfurile dure de culoare verde închis din Praz.
Tăiați prazul pe jumătate pe lungime și clătiți bine sub apă curentă rece, răsturnând straturile pentru a elibera nisipul. Tăiați prazul.
Într - o tigaie de 5 până la 6 litri la foc mediu-mare, amestecați prazul, usturoiul și ghimbirul în unt până când prazul începe să se rumenească, 6 până la 7 minute.
Adăugați coriandru, dovlecei, sucuri de tigaie rezervate și 5 căni de bulion. Cu un masher de cartofi, mash squash. (Supa va fi groasă; pentru o textură mai fină, turnați-o într-un castron mare, apoi pur într-un blender, câte o porție și reveniți la tigaie.) Subțire cu încă 1 până la 4 căni bulion, dacă se dorește.
Acoperiți și încălziți supa până la abur.
Se adaugă sare și piper după gust. Se toarnă în boluri și se ornează cu o păpușă de smântână și o linguriță sau două de chili pur (sau o stropire de pudră de chili).