Supă De Dovlecei Catifelată
Supa de dovlecei catifelată ar putea fi doar supa pe care o căutați. Pentru $1.04 pe portie, această rețetă acoperă 17% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă face 10 porții cu 162 calorii, 4G de proteine, și 3G de grăsime fiecare. 1 persoană a făcut această rețetă și ar face din nou. Este o opțiune bună dacă urmați un fără gluten și vegetarian dieta. De la preparare la farfurie, această rețetă durează 45 minute. Acesta va fi un hit la dvs Toamna eveniment. Un amestec de sare, cidru de mere, ulei de canolan și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de delicioasă. Acesta este adus la tine de retetele mele. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 65%. Acest scor este solid. Rețete similare sunt Supă De Dovlecei Catifelată, Supă De Morcovi Catifelată, și Supă De Praz Catifelată.
Instrucțiuni
Preîncălziți cuptorul la 42
Tăiați fiecare dovlecel pe jumătate pe lungime; aruncați semințele și membranele.
Așezați dovleceii, tăiați părțile în jos, pe o tigaie cu jeleu acoperită cu spray de gătit.
Combinați ceapa și uleiul, aruncând pentru a acoperi.
Întindeți amestecul de ceapă pe tigaie în jurul dovlecelului.
Coaceți la 425 timp de 45 de minute sau până când dovlecelul și ceapa sunt fragede. Se răcește ușor. Scoateți pulpa de dovlecei din piei; aruncați piei.
Puneți ceapa și pulpa de dovlecei într-un cuptor olandez. Se amestecă bulionul și următoarele 5 ingrediente (prin piper); aduceți la fierbere. Reduceți căldura; fierbeți 5 minute.
Puneți jumătate din amestecul de dovlecei într-un blender.
Scoateți piesa centrală a capacului blenderului (pentru a permite evacuarea aburului); fixați capacul blenderului pe blender.
Așezați un prosop curat peste deschidere în capacul blenderului (pentru a evita stropirile). Se amestecă până se omogenizează.
Se toarnă într-un castron mare. Repetați procedura cu amestecul de squash rămas. Întoarceți amestecul piure în tigaie; amestecați jumătate și jumătate. Gatiti la foc mediu 5 minute sau pana se incalzeste bine.
Garnisiți cu cimbru, dacă doriți.