Supă de dovleac cu semințe de dovleac-Pesto de mentă

Supă de dovleac cu semințe de dovleac-Pesto de mentă
Supă de dovleac cu semințe de dovleac-Pesto de mentă ar putea fi doar supa pe care o căutați. Îți urmărești silueta? Această rețetă fără gluten și fără lactate are 461 calorii, 11g de proteine, și 35g de grăsime pe porție. Pentru $2.78 pe portie, această rețetă acoperă 17% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă servește 4. Acesta va fi un hit la dvs Toamna eveniment. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 50 minute. Un amestec de ulei de măsline, ceapă, piper și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de delicioasă. 1 persoană a fost impresionată de această rețetă. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 70%. Acest scor este destul de bun. Încercați Supă de dovleac cu Pesto de mentă din semințe de dovleac, Supă picantă de dovlecei prăjiți cu Pesto din semințe de dovleac, și Supă de dovlecei de nucă cu Pesto de coriandru și semințe de dovleac pentru rețete similare.

Instrucțiuni

1
Faceți supă: ceapa și ghimbirul în ulei într-o oală medie la foc mediu-mare până devin aurii, 5 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Cană De Mirin Sau Sake Dulce1 Cană De Mirin Sau Sake Dulce
1-1/2 Lingurițe De Usturoi Tocat GOYA® Sau 3 Căței De Usturoi Proaspeți, Tocați Mărunt1-1/2 Lingurițe De Usturoi Tocat GOYA® Sau 3 Căței De Usturoi Proaspeți, Tocați Mărunt
Brânză Cheddar Rasă, Ceapă Verde Feliată și Smântână, OpționalBrânză Cheddar Rasă, Ceapă Verde Feliată și Smântână, Opțional
Subţire-Subţire-
Echipamente pe care le vei folosi
Mazăre Congelată GOYA®, DecongelatăMazăre Congelată GOYA®, Decongelată
2
Adăugați usturoiul și coriandrul și gătiți până se înmoaie, 1 minut, apoi adăugați dovleacul, bulionul, sarea și piperul. Se fierbe la foc mic, acoperit, până când dovleacul este foarte fraged, 8 până la 10 minute. Pur în loturi într-un blender până când este foarte neted.
Ingrediente de care veți avea nevoie
2 (14 Oz.) Bulion De Pui Cu Conținut Scăzut De Sodiu2 (14 Oz.) Bulion De Pui Cu Conținut Scăzut De Sodiu
Colorant Alimentar Roșu și Galben, Dacă Se DoreșteColorant Alimentar Roșu și Galben, Dacă Se Dorește
Usturoi Goya®Usturoi Goya®
Napi, Curățați și Feliați Cu Grosimea De 1/8 InchNapi, Curățați și Feliați Cu Grosimea De 1/8 Inch
Sazon Goya Cu Coriandru și AnnattoSazon Goya Cu Coriandru și Annatto
1/2 Cană De Vin Dulce Marsala1/2 Cană De Vin Dulce Marsala
Echipamente pe care le vei folosi
42 Lemn Dulce Snur Roșu42 Lemn Dulce Snur Roșu
3
Faceți pesto: puneți usturoi, frunze întregi de mentă, sare și 1 lingură. ulei într-un mortar într-o pastă grosieră (sau folosiți un robot de bucătărie).
Ingrediente de care veți avea nevoie
2 Catei De Usturoi (1 Tocat, 1 Intreg)2 Catei De Usturoi (1 Tocat, 1 Intreg)
Usturoi Goya®Usturoi Goya®
Mazăre Proaspătă Decojită Sau Mazăre Organică Congelată DecongelatăMazăre Proaspătă Decojită Sau Mazăre Organică Congelată Decongelată
1/2 Cană De Vin Dulce Marsala1/2 Cană De Vin Dulce Marsala
Subţire-Subţire-
Echipamente pe care le vei folosi
Plus 2 Linguri De Apă Cu GheațăPlus 2 Linguri De Apă Cu Gheață
Mortar și PistilMortar și Pistil
4
Adăugați uleiul rămas și semințele de dovleac și bateți până când sunt zdrobite grosier.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Semințe Verzi De Dovleac Neprăjite, Cum Ar Fi PepiteleSemințe Verzi De Dovleac Neprăjite, Cum Ar Fi Pepitele
Subţire-Subţire-
5
Aruncați linguri mici de pesto peste boluri de supă, garnisiți cu mentă tăiată și serviți pesto rămas pe lateral.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Mazăre Proaspătă Decojită Sau Mazăre Organică Congelată DecongelatăMazăre Proaspătă Decojită Sau Mazăre Organică Congelată Decongelată
2 Catei De Usturoi (1 Tocat, 1 Intreg)2 Catei De Usturoi (1 Tocat, 1 Intreg)
Brânză Cheddar Rasă, Ceapă Verde Feliată și Smântână, OpționalBrânză Cheddar Rasă, Ceapă Verde Feliată și Smântână, Opțional
Echipamente pe care le vei folosi
Budincă De Lămâie (câștigătoare Fiecare)Budincă De Lămâie (câștigătoare Fiecare)
DificultateGreu
Gata În50 m.
Porții4
Scor De Sănătate18
Tipuri De Feluri De MâncareSupă
Revista