Supă De Dovleac Cu Aragaz Lent

Supa de dovleac Slow Cooker ar putea fi doar supa pe care o căutați. Această rețetă servește 4. O porție conține 239 calorii, 4G de proteine, și 15g de grăsime. Pentru $1.15 pe portie, această rețetă acoperă 18% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. 56 de persoane au făcut această rețetă și ar face din nou. Este o opțiune bună dacă urmați un fără gluten, primar și vegetarian dieta. Este perfect pentru Toamna. Dacă aveți la îndemână ulei de măsline, bețișoare de scorțișoară, smântână grea și alte câteva ingrediente, îl puteți face. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 4 ore și 30 de minute. Este adus la tine de Toțiretete. Luând în considerare toți factorii, această rețetă câștigă un scor spoonacular de 92%, ceea ce este remarcabil. Încercați Supă Cremoasă De Dovleac Cu Aragaz Lent, Supă de Curry de dovleac cu 5 ingrediente într-un aragaz lent, și Paleo tocat Slow Cooker friptură de vită cu dovleac și Salsa + un aragaz lent Roundup și GIVEAWAY pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Încălziți uleiul de măsline într-o tigaie mare la foc mediu-mare.
Adăugați dovleacul și ceapa; gătiți și amestecați până se rumenesc ușor.
Transferați într-un aragaz lent.
Se toarnă suficient bulion de pui pentru a acoperi dovleacul. Legați rozmarinul, cimbrul, Salvia, scorțișoara și frunzele de dafin într-o bucată de pânză de brânză și puneți-le în aragazul lent. Acoperiți și gătiți la foc mic timp de 4 ore.
După 4 ore, scoateți plicul de plante medicinale. Se amestecă smântâna și se curăță supa cu un blender de mână până se omogenizează.