Supă De Dovleac Cu Aragaz Lent

Supă De Dovleac Cu Aragaz Lent
Supa de dovleac Slow Cooker ar putea fi doar supa pe care o căutați. Această rețetă servește 4. O porție conține 239 calorii, 4G de proteine, și 15g de grăsime. Pentru $1.15 pe portie, această rețetă acoperă 18% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. 56 de persoane au făcut această rețetă și ar face din nou. Este o opțiune bună dacă urmați un fără gluten, primar și vegetarian dieta. Este perfect pentru Toamna. Dacă aveți la îndemână ulei de măsline, bețișoare de scorțișoară, smântână grea și alte câteva ingrediente, îl puteți face. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 4 ore și 30 de minute. Este adus la tine de Toțiretete. Luând în considerare toți factorii, această rețetă câștigă un scor spoonacular de 92%, ceea ce este remarcabil. Încercați Supă Cremoasă De Dovleac Cu Aragaz Lent, Supă de Curry de dovleac cu 5 ingrediente într-un aragaz lent, și Paleo tocat Slow Cooker friptură de vită cu dovleac și Salsa + un aragaz lent Roundup și GIVEAWAY pentru rețete similare.

Instrucțiuni

1
Încălziți uleiul de măsline într-o tigaie mare la foc mediu-mare.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Sticlă (750 Ml) De Cotes Du Rhône Sau Alt Vin Roșu Sec1 Sticlă (750 Ml) De Cotes Du Rhône Sau Alt Vin Roșu Sec
Echipamente pe care le vei folosi
1 1/2 Căni De Ceapă Tocată (2 Cepe)1 1/2 Căni De Ceapă Tocată (2 Cepe)
2
Adăugați dovleacul și ceapa; gătiți și amestecați până se rumenesc ușor.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Colorant Alimentar Roșu și Galben, Dacă Se DoreșteColorant Alimentar Roșu și Galben, Dacă Se Dorește
3 Căni De Așchii De Lemn De Stejar Sau Nuci Pecan Sau 6 Bucăți Mari, înmuiate în Apă Rece Timp De Cel Puțin 1 Oră și Până La 4 Ore3 Căni De Așchii De Lemn De Stejar Sau Nuci Pecan Sau 6 Bucăți Mari, înmuiate în Apă Rece Timp De Cel Puțin 1 Oră și Până La 4 Ore
3
Transferați într-un aragaz lent.
Echipamente pe care le vei folosi
Unt Nesarat, Pentru Uns InsertUnt Nesarat, Pentru Uns Insert
4
Se toarnă suficient bulion de pui pentru a acoperi dovleacul. Legați rozmarinul, cimbrul, Salvia, scorțișoara și frunzele de dafin într-o bucată de pânză de brânză și puneți-le în aragazul lent. Acoperiți și gătiți la foc mic timp de 4 ore.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Stridii Sote Sau Cubulețe De Pui Fiert, Pentru ServireStridii Sote Sau Cubulețe De Pui Fiert, Pentru Servire
Cu Puțină Carne Pe Ele (spate, Gât, Aripi Etc.)Cu Puțină Carne Pe Ele (spate, Gât, Aripi Etc.)
Făină Universală, Plus Făină De BancăFăină Universală, Plus Făină De Bancă
Tulpini De Vițel Cărnoase, De 2 Până La 3 Inci GrosimeTulpini De Vițel Cărnoase, De 2 Până La 3 Inci Grosime
Colorant Alimentar Roșu și Galben, Dacă Se DoreșteColorant Alimentar Roșu și Galben, Dacă Se Dorește
2 Cesti Catei De Usturoi2 Cesti Catei De Usturoi
1/2 Crenguță Rozmarin1/2 Crenguță Rozmarin
Echipamente pe care le vei folosi
Apa SuplimentaraApa Suplimentara
Unt Nesarat, Pentru Uns InsertUnt Nesarat, Pentru Uns Insert
5
După 4 ore, scoateți plicul de plante medicinale. Se amestecă smântâna și se curăță supa cu un blender de mână până se omogenizează.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Roșii De Soare NuRoșii De Soare Nu
5 Căni De Legume Mixte Fierte și Tocate, Rămase (cum Ar Fi Broccoli, Morcovi și Conopidă)5 Căni De Legume Mixte Fierte și Tocate, Rămase (cum Ar Fi Broccoli, Morcovi și Conopidă)
Echipamente pe care le vei folosi
Imersiune BlenderImersiune Blender
6
Servi.
DificultateExpert
Gata În4 hrs, 30 m.
Porții4
Scor De Sănătate34
Tipuri De Feluri De MâncareSupă
Revista