Supă De Dovleac Cu Aragaz Lent
Supa de dovleac cu aragaz lent este o fără gluten supă. Pentru 85 de cenți pe porție, această rețetă acoperă 14% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă servește 6. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 4G de proteine, 17g de grăsime, și un total de 244 calorii. 1 persoană a făcut această rețetă și ar face-o din nou. Acesta va fi un hit la dvs Toamna eveniment. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 6 ore și 45 de minute. Mergeți la magazin și ridicați unt, piper măcinat, cremă de brânză și alte câteva lucruri pentru a-l face astăzi. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 39%. Acest scor este destul de rău. Încercați Supă De Dovleac Cu Aragaz Lent, Supă De Dovleac Cu Aragaz Lent, și Crock-Pot Supă De Dovleac Cu Aragaz Lent, Cu Aragaz Lent, Cu Aragaz Lent pentru rețete similare.
Instrucțiuni
În tigaie de 10 inci, topiți untul la foc mediu.
Adăugați ceapa; gatiti, amestecand ocazional, pana cand este crocant.
În aragazul lent de 3 până la 4 litri, amestecați ceapa și ingredientele rămase, cu excepția cremei de brânză.
Capac; gatiti la foc mic setarea 6-8 ore.
În blender sau robot de bucătărie, așezați o treime până la jumătate din amestec odată. Capac; se amestecă la viteză mare până se omogenizează. Întoarceți amestecul la aragazul lent. Se amestecă crema de brânză. Capac; gatiti la foc mic setare aproximativ 30 de minute mai mult sau până când brânza este topit, amestecand cu sârmă măturică până la omogenizare.