Supa de dovleac, cartofi dulci și praz ar putea fi doar supa pe care o căutați. Această rețetă servește 8. Îți urmărești silueta? Această rețetă fără gluten, primară și vegetariană are 292 calorii, 7g de proteine, și 18g de grăsime pe porție. Pentru $1.31 pe portie, această rețetă acoperă 17% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Este adus la tine de Allrecipes. Poate fi savurat oricând, dar este deosebit de bun pentru Toamna. 1 persoană a încercat și i-a plăcut această rețetă. Dacă aveți la îndemână ulei de măsline, morcov, dovleac cu zahăr și alte câteva ingrediente, îl puteți face. De la preparare la farfurie, această rețetă ia în jur 45 minute. Cu o lingură scor de 65%, acest fel de mâncare este bun. Dacă vă place această rețetă, s-ar putea să vă placă și rețete precum Supă Thailandeză De Cartofi Dulci Și Praz, Supă de cartofi dulci cu ghimbir, praz și măr, și Supă De Dovleac Și Cartofi Dulci.
Instrucțiuni
1
Încălziți uleiul într-o oală cu fund greu.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Ulei De Gătit
Echipamente pe care le vei folosi
2 Linguri Ulei De Măsline, Plus 2 Linguri Ulei De Măsline (de Cea Mai Bună Calitate), Pentru Stropire
2
Adăugați prazul, ceapa, țelina, morcovul, cartofii dulci, dovleacul și usturoiul și sotati până încep să se rumenească.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Cartofi Dulci
Dovleac
Morcov
țelină
Usturoi
Praz
Ceapă
3
Adăugați frunze de dafin, bulion și smântână; aduceți la fierbere. Reduceți la foc mic și gătiți până când toate legumele sunt fragede.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Legume
Frunze De Dafin
Cremă
Stoc
4
Adăugați salvie, cuișoare, nucșoară, scorțișoară și sare și piper după gust.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Sare și Piper
Scorțișoară
Ulei De Măsline Extravirgin, 2 întoarceri De Tigaie Plus Câteva Pentru Stropire