Supă De Curry De Vită

Supă De Curry De Vită
Supa de Curry de vită ar putea fi doar felul principal pe care îl căutați. Îți urmărești silueta? Această rețetă fără gluten, fără lactate și întregi 30 are 268 calorii, 28G de proteine, și 10g de grăsime per portie. Această rețetă servește 6. Pentru $1.69 pe portie, această rețetă acoperă 18% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă este tipică bucătăriei indiene. 1 persoană a considerat că această rețetă este delicioasă și satisfăcătoare. Poate fi savurat oricând, dar este deosebit de bun pentru Toamna. Un amestec de frunze de dafin, cartofi, sare și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de aromată. Pentru a folosi sarea, puteți urma acest fel principal cu Rețetă De Cifre De Afaceri De Mere ca desert. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 68%. Acest scor este solid. Rețete similare includ Supă De Curry De Nucă De Cocos Din Carne De Vită Thailandeză, Goan Curry de vită cu oțet: Vindaloo de vită, și Seria De Supă De Vită-Partea 3: Supă De Legume Din Carne De Vită.

Instrucțiuni

1
Într-o cratiță mare sau oală, rumeniți cubulețele de vită și ceapa în unt sau margarină.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Cuburi De Carne De VităCuburi De Carne De Vită
UntUnt
CeapăCeapă
Echipamente pe care le vei folosi
Tigaie Cu SosTigaie Cu Sos
Crengute De Patrunjel Proaspat, Feliate Subtiri, Pentru GarnituraCrengute De Patrunjel Proaspat, Feliate Subtiri, Pentru Garnitura
2
Adăugați bulionul de vită, curry și frunzele de dafin. Gatiti la foc mic timp de 30 de minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Frunze De DafinFrunze De Dafin
Carne De VităCarne De Vită
Pudră De CurryPudră De Curry
3
Adăugați cartofii, oțetul și sarea. Se fierbe timp de 45 de minute până la 1 oră, până când totul este fraged.
Ingrediente de care veți avea nevoie
CartofiCartofi
OțetOțet
SareSare
4
Serviți fierbinte!!

Vin recomandat: Chenin Blanc, Gewurztraminer, Riesling

Chenin Blanc, Gewurztraminer și Riesling sunt alegeri excelente pentru asiatici. Cel mai bun vin pentru mâncarea asiatică depinde de bucătărie și fel de mâncare - desigur - dar acești albi acizi se împerechează cu o serie de mese tradiționale, picante sau nu. Leo Steen Saini Vineyard Chenin Blanc cu un rating de 4.4 din 5 stele pare a fi un meci bun. Costă aproximativ 24 de dolari pe sticlă.
Leo Steen Saini Vineyard Chenin Blanc
Leo Steen Saini Vineyard Chenin Blanc
Ca fiind transportat într-o pajiște de primăvară, acest vin minunat afișează arome ispititoare de musetel, verbena lamaie, cimbru și citrice zesty. Pe palatul lung și răcoritor, aciditatea naturală excelentă și mineralitatea umedă a pietrișului aduc o energie frumoasă vinului, purtând arome de măr verde și pere Anjou la un finisaj luminos și concentrat.
DificultateMediu
Gata În45 m.
Porții6
Scor De Sănătate29
Bucătăriiindianasiatic
Tipuri De Feluri De MâncareSupă
Revista