Supă De Curry De Vită

Supa de Curry de vită ar putea fi doar felul principal pe care îl căutați. Îți urmărești silueta? Această rețetă fără gluten, fără lactate și întregi 30 are 268 calorii, 28G de proteine, și 10g de grăsime per portie. Această rețetă servește 6. Pentru $1.69 pe portie, această rețetă acoperă 18% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă este tipică bucătăriei indiene. 1 persoană a considerat că această rețetă este delicioasă și satisfăcătoare. Poate fi savurat oricând, dar este deosebit de bun pentru Toamna. Un amestec de frunze de dafin, cartofi, sare și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de aromată. Pentru a folosi sarea, puteți urma acest fel principal cu Rețetă De Cifre De Afaceri De Mere ca desert. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 68%. Acest scor este solid. Rețete similare includ Supă De Curry De Nucă De Cocos Din Carne De Vită Thailandeză, Goan Curry de vită cu oțet: Vindaloo de vită, și Seria De Supă De Vită-Partea 3: Supă De Legume Din Carne De Vită.
Instrucțiuni
Într-o cratiță mare sau oală, rumeniți cubulețele de vită și ceapa în unt sau margarină.
Adăugați bulionul de vită, curry și frunzele de dafin. Gatiti la foc mic timp de 30 de minute.
Adăugați cartofii, oțetul și sarea. Se fierbe timp de 45 de minute până la 1 oră, până când totul este fraged.