Reteta Vegan supa de dovleac Curry ar putea satisface pofta ta Indian în aproximativ 40 minute. Această rețetă servește 6 și costă 72 de cenți pe porție. Această supă are 88 calorii, 3G de proteine, și 4G de grăsime pe porție. Această rețetă este plăcută de 8 gurmanzi și bucătari. Toamna va fi și mai special cu această rețetă. Mergeți la magazin și ridicați ulei de măsline, dovleac, căței de usturoi și alte câteva lucruri pentru a-l face astăzi. Este o opțiune bună dacă urmați un fără gluten și vegan dieta. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 77%. Acest scor este solid. Rețete similare sunt Cremă vegană de supă de ciuperci Curry, Supă de legume Curry cu nucă de cocos (vegan, paleo), și Supă Vegană De Dovleac Curry Cu Kale.
Gruener Veltliner, Riesling și Sparkling rosul sunt alegerile mele de top pentru Indian. Cel mai bun vin pentru mâncarea indiană va depinde de felul de mâncare, desigur, dar aceste murături pot fi servite refrigerate și au o anumită dulceață pentru a completa condimentele și aromele complexe ale unei mari varietăți de feluri de mâncare tradiționale. Ai putea încerca Laurenz V rezerva fermecător Gruner Veltliner. Recenzenților le place destul de mult cu un rating de 4,8 din 5 stele și un preț de aproximativ 35 de dolari pe sticlă.