Supa de curcan, varză kale și orez brun este un fel principal pentru 6 persoane. O porție a acestui fel de mâncare conține aproximativ 16 g de proteine , 8 g de grăsimi și un total de 204 calorii . Pentru 2,25 USD per porție , această rețetă acoperă 29% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. Dacă aveți la îndemână orez brun, piper, până la 6 șalote și alte câteva ingrediente, o puteți pregăti. Este perfectă pentru iarnă . 3387 de persoane au considerat această rețetă gustoasă și sățioasă. Vă este oferită de Foodnetwork. Este o opțiune bună dacă urmați o dietă fără gluten . De la preparare până la farfurie, această rețetă durează aproximativ 55 de minute . Cu un scor de 98% , acest fel de mâncare este super. Rețete similare sunt fasole neagră și orez brun cu varză kale cu usturoi , conopidă, orez brun și orez prăjit cu legume și supă picantă de linte și orez negru cu varză kale, spanac și praz .
Instrucțiuni
1
Urmărește cum se prepară această rețetă.
2
Încălziți uleiul într-o oală mare la foc mediu-mare.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Ceapa Galbena, Curatata De Coaja, Taiata In Jumatate Si Taiata In Felii Groase De 1/2 Inch
Echipamente pe care le vei folosi
Crengute De Patrunjel Proaspat, Feliate Subtiri, Pentru Garnitura
3
Adăugați șalotele, morcovii și ardeiul gras și sotați, amestecând frecvent, până când legumele încep să se rumenească și să se înmoaie ușor, 8-10 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
2 Dovlecei Medii, Tăiați Subțiri Pe Lungime
1 Pui întreg Cumpărat Din Magazin (aproximativ 2 Lire Sterline)
Cum Ar Fi Smog, Gulard, Rapini Sau Verdeață De Sfeclă, Tulpini Tăiate
Côtes Du Rhône Sau Alt Vin Roșu Sec
4
Adăugați carnea tocată de curcan și amestecați până când carnea devine albă și începe să se coloreze ușor pe margini, 5 până la 7 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Turcia Terestră
2 Cepe Galbene Medii, Curățate, Tăiate în Jumătate și Tăiate în Felii Groase De 1/2 Inch
5
Adăugați ierburile de Provence și amestecați timp de 1 minut.
Ingrediente de care veți avea nevoie
2 Cani De Struguri Rosii Sau Verzi Fara Samburi, Taiati La Jumatate
6
Adăugați 4 căni de supă, roșiile și orezul. Aduceți la fierbere. Adăugați varza kale și condimentați cu 3/4 linguriță de sare și piper negru proaspăt măcinat. Reduceți focul la mediu-mic. Acoperiți și fierbeți la foc mic până când legumele sunt fierte, aproximativ 15 minute. Condimentați cu 1/4 linguriță de sare rămasă.
Ingrediente de care veți avea nevoie
2 Până La 3 Linguri Inele De Ardei Banane Tocate Sau Ardei Iute Tocați De Orice Fel
1 Pui întreg Cumpărat Din Magazin (aproximativ 2 Lire Sterline)
Dovlecel, Tăiat în Bucăți De 1/4 Inch
1-1/2 Cană Supă De Pui
Kale
Fiecare Sare De Telina, Sare De Ceapa, Condimente De Pasare, Praf De Usturoi, Boia De Ardei Si Piper