Supă De Curcan De Modă Veche
Supa de curcan de modă veche este o fără gluten și fără lactate hor d ' oeuvre. Pentru 34 de cenți pe porție, această rețetă acoperă 10% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă face 22 de porții cu 69 calorii, 5g de proteine, și 1g de grăsime fiecare. 1 persoană a găsit această rețetă gustoasă și satisfăcătoare. Această rețetă de la Taste Of Home necesită conserve de roșii, curcan, țelină și mazăre. Toamna va fi și mai special cu această rețetă. De la preparare până la farfurie, această rețetă durează în jur 3 ore și 10 minute. Cu o lingură scor de 59%, acest fel de mâncare este destul de bun. Rețete similare sunt Supă De Tăiței De Curcan De Modă Veche, Patty De Curcan De Modă Veche Se Topește, și Bun De Modă Veche Beat Turcia.
Instrucțiuni
Așezați carcasa de curcan și apă într-un cuptor olandez sau ceainic de supă; aduceți încet la fierbere la foc mic. Acoperiți și fierbeți timp de 1-1 / 2 ore.
Scoateți carcasa și aruncați-o. Se strecoară bulionul printr-o strecurătoare căptușită cu pânză de brânză. Dacă utilizați imediat, degresați grăsimea sau dați-o la frigider timp de 8 ore sau peste noapte; îndepărtați grăsimea de pe suprafață. Stocul poate fi refrigerat până la 3 zile sau congelat timp de 4 până la 6 luni.
Pentru supă, întoarceți bulionul strecurat în tigaie.
Adăugați curcanul, legumele, orezul, bulionul și condimentele; aduceți la fierbere. Reduceți căldura; acoperiți și fierbeți timp de 30 de minute sau până când orezul și legumele sunt fragede.
Vin recomandat: Vin Spumant, Trandafir Spumant
Sparkling Wine și Sparkling ros euro sunt alegerile mele de top pentru Antipasti. Dacă serviți o selecție de aperitive, nu puteți greși cu acestea. Ambele sunt foarte prietenoase cu alimentele și completează o varietate de arome. Un vin pe care l-ai putea încerca este Dr.Loosen Dr. l Riesling. Are 4,6 din 5 stele și o sticlă costă aproximativ 11 dolari.
Dr. Loosen Dr. L Riesling
"...o valoare surprinzător de complexă și remarcabilă în Riesling aproape uscat... Lămâia, mărul verde, piatra umedă și aromele ușor florale sunt urmate de un gust crocant, saturat de ardezie și un finisaj de citrice și mere suculente, uleiuri de nuci, săruri minerale și piatră umedă..."- Wine Advocate " acest vin trebuie să fie una dintre cele mai bune oferte din Mosel Riesling. Riesling-ul introductiv al lui Ernst Loosen este marcat de arome de piersici și caise proaspete, echilibrate de o cantitate echitabilă de aciditate răcoritoare. Un aperitiv grozav."- Food & Wine Magazine