Supă de curcan cu slickers

Supa de curcan cu slickers este o rețetă fără lactate cu 10 porții. Pentru 24 de cenți per porție, această rețetă acoperă 9% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. O porție conține 141 de calorii, 5 g de proteine și 1 g de grăsime. Funcționează bine ca aperitiv. Un amestec de fulgi de pătrunjel, sare, ceapă și o mână de alte ingrediente este tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de delicioasă. Poate fi savurat oricand, dar este deosebit de bun pentru toamna. Nu mulți oameni au făcut această rețetă și aș spune că a fost perfectă. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 2 ore și 50 de minute. Vă este adus de Taste of Home. În general, această rețetă câștigă un scor solid de 69%. Utilizatorilor cărora le-a plăcut această rețetă le-au plăcut și Ciorba de curcan cu lămâie făcută în casă și Ciorba de curcan cu tăiței Jalapeno, pentru Ciorba de curcan și Ciorba de curcan Soba și Ciorba de curcan cu curcan (cu resturi de curcan).
Instrucțiuni
Într-un cuptor olandez sau într-un ibric pentru supă, adăugați primele nouă ingrediente. Aduceți încet la fierbere; spumă degresată. Reduce caldura; se acopera si se fierbe timp de 2 ore. Aruncați frunzele de dafin.
Îndepărtați carcasa; dați deoparte până se răcește suficient pentru a fi manipulat.
Scoateți curcanul de pe oase; aruncați oasele.
Tăiați curcanul în bucăți de mărimea unei mușcături; pus deoparte.
Într-un castron mare, bate 1 cană de bulion și ou. Se amestecă suficientă făină pentru a forma un aluat tare. Se intoarce pe o suprafata infainata; framantam de 8-10 ori sau pana se omogenizeaza. Împărțiți aluatul în jumătate; întindeți fiecare bucată la 1/8 inch. grosime.
Tăiați în 2 inchi. x 1/4 inchi. benzi.
Adăugați mărar și condimente de pasăre în bulionul rămas; aduceți la fierbere blândă. Puneți slickers în bulion; acoperiți și gătiți timp de 30-35 de minute sau până când se înmoaie.
Adăugați mazărea și curcanul rezervat; căldură prin.
Vin recomandat: Vin Spumant, Trandafir Spumant
Antipasti funcționează foarte bine cu vinul spumant și spumosul rozé. Dacă serviți o selecție de aperitive, nu puteți greși cu acestea. Ambele sunt foarte prietenoase cu mâncarea și completează o varietate de arome. Barefoot Bubbly Extra Dry cu un rating de 4,4 din 5 stele pare a fi o potrivire bună. Costă aproximativ 15 dolari pe sticlă.
![Barefoot Bubbly Extra Dry]()
Barefoot Bubbly Extra Dry
Barefoot Bubbly Extra Dry Champagne oferă arome de măr copt completate de note de citrice. Aromele prăjite completează finisajul cremos și persistent. Cel mai bine servit rece (36-40 °F), acest spumant este perfect echilibrat cu mai multe straturi de fructe pentru a încânta palatul.