Supă De Curcan Butternut

Supa de curcan Butternut este o fără gluten, fără lactate și întreg 30 felul principal. Această rețetă servește 6. O porție conține 510 calorii, 89G de proteine, și 8g de grăsime. Pentru $ 5.52 pe portie, această rețetă acoperă 40% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. Mergeți la magazin și ridicați piper, cimbru, piept de curcan și alte câteva lucruri pentru a-l face astăzi. Pentru a utiliza până apa ai putea urma acest curs principal cu Pepene Verde-Piersici Slushies ca desert. Poate fi savurat oricând, dar este deosebit de bun pentru Toamna. De la preparare la farfurie, această rețetă durează 1 oră și 5 minute. Doar câțiva oameni au făcut această rețetă, iar 1 ar spune că a lovit locul. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 81%. Acest scor este remarcabil. Încercați Supă de tăiței Ramen Curry roșu cu curcan și dovlecei de Butternut, Butternut Curcan Coace, și Supa picantă de năut și Butternut din New England Soup Factory pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Într-o cratiță mare acoperită cu spray de gătit, gătiți șalotele în ulei la foc mediu până se înmoaie. Se amestecă bulionul, dovlecelul, cartofii, apa, cimbrul și piperul.
Așezați cuișoarele pe o grosime dublă de pânză de brânză; aduceți colțurile de pânză și legați-le cu sfoară pentru a forma o pungă. Se amestecă în supă. Aduceți la fierbere. Reduceți căldura; acoperiți și fierbeți timp de 10-15 minute sau până când legumele sunt fragede. Se amestecă în curcan; se încălzește. Aruncați punga cu condimente.