Supă De Creveți
Shrimp Chowder ar putea fi doar felul principal pe care îl căutați. Această rețetă servește 4 și costă 1,8 USD pe porție. O porție conține 276 calorii, 12g de proteine, și 8g de grăsime. Această rețetă din rețetele mele are 1 fani. Un amestec de jumătate și jumătate, țelină, ceapă și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de gustoasă. Pentru a utiliza până ulei vegetal ai putea urma acest curs principal cu Tort De Cafea Cu Afine #SundaySupper ca desert. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 52%. Acest scor este solid. Încercați Trei Poate Creveți Chowder, Supă De Creveți Cu Conținut Scăzut De Grăsimi, și Supă De Creveți pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Într-o oală mare, ulei cald la foc mediu.
Adăugați ceapa și țelina și gătiți, amestecând, până la moale, aproximativ 5 minute.
Se presară făină peste legume și se sotează 1 minut.
Se amestecă cartofii, sucul de scoici, bulionul și 2 căni de apă. Aduceți doar la fierbere, reduceți focul la mediu-mic și gătiți până când cartofii sunt fragede, aproximativ 12 minute.
Se amestecă jumătate și jumătate și creveți și se fierbe până se încălzește, aproximativ 5 minute. Condimentează cu sare și piper și servește fierbinte.
Vin recomandat: Pinot Grigio, Riesling, Sauvignon Blanc
Pinot Grigio, Riesling și Sauvignon Blanc sunt alegeri excelente pentru creveți. Aceste vinuri albe clare funcționează bine cu creveții pregătiți într-o varietate de moduri, indiferent dacă sunt la grătar, prăjiți sau în sos de usturoi. Ai putea încerca Alsacia Willm Pinot Gris Reserve. Recenzorilor le place destul de mult cu un rating de 4,4 din 5 stele și un preț de aproximativ 16 dolari pe sticlă.
![Rezervația Alsacia Willm Pinot Gris]()
Rezervația Alsacia Willm Pinot Gris
O culoare aurie intensă, cu indicii de ocru, vinul are un nas de fructe coapte, gutui. În gură atacul este atât suplu, cât și plin, cu note de miere și condimente. Finala echilibrează perfect zahărul și aciditatea.Împerechează acest vin alături de foie gras prăjit, carne albă la grătar sau prăjită (carne de porc, vițel), iepure, păsări de curte în sos de smântână, pește afumat, mâncăruri cu ciuperci precum risotto.