Supa de Crab whisky pentru o petrecere mare ar putea fi doar supa pe care o căutați. Această rețetă servește 36 și costă 1,4 USD pe porție. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 10g de proteine, 24g de grăsime, și un total de 342 calorii. 1 persoană a făcut această rețetă și ar face din nou. Este o opțiune bună dacă urmați un pescatarian dieta. Este adus la tine de Toțiretete. De la preparare la farfurie, această rețetă durează 1 oră și 15 minute. Dacă aveți la îndemână sos de piper, făină, bază de supă de pește și alte câteva ingrediente, îl puteți face. Acesta va fi un hit la dvs Toamna eveniment. Cu o lingură scor de 31%, acest fel de mâncare este destul de rău. Încercați Crab și whisky irlandez Bisque, File mignon umplute cu Crab cu sos de boabe de piper whisky, și Petrecere Crab Dip pentru rețete similare.
Instrucțiuni
1
Aduceți apa la fierbere într-o oală mare. Se amestecă baza de supă și se reduce focul la foc mic. Topiți untul într-o tigaie la foc mic. Treceți treptat în făină, pentru a nu forma bulgări.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Lămâie, Cu Coajă și 4 Răsuciri De Coajă De Lămâie
Prune Sau Alte Fructe Fierte
1 Pachet Mare De Spanac De Fermă, Spălat și Uscat
1 Fâșie De Coajă De Lămâie
5 Căni De Legume Mixte Fierte și Tocate, Rămase (cum Ar Fi Broccoli, Morcovi și Conopidă)
Echipamente pe care le vei folosi
Crengute De Patrunjel Proaspat, Feliate Subtiri, Pentru Garnitura
Pecorino, Grosime De 1/4 Inch
1 Pachet (3,3 Uncii) Amestec De Budincă De Ciocolată Albă Instant
2
Se toarnă acest amestec în bulion. Acoperiți și fierbeți la foc mic timp de 5 până la 7 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1-1/2 Cană Supă De Pui
3
Se toarnă sosul marinara în bulionul îngroșat și se condimentează cu Old BAY XV, piper alb, suc de lămâie și sos de ardei iute. Se amestecă până se amestecă, asigurându-se că răzuiți fundul și părțile laterale ale oalei.
Ingrediente de care veți avea nevoie
2 Linguri Plus 1/2 Cană Apă, împărțite
1 Buștean (4 Uncii) Brânză De Capră
1 Cană De Maioneză, Cum Ar Fi Hellmann's
Pentru Ungerea Insertului
1-1/2 Cană Supă De Pui
Echipamente pe care le vei folosi
Crengute De Patrunjel Proaspat, Feliate Subtiri, Pentru Garnitura
4
Adăugați carnea de crab și amestecați energic pentru a se rupe în bucăți.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Crabmeat
5
Se amestecă smântâna grea până se amestecă, apoi se amestecă în sherry și whisky. Gustați și reglați condimentele după cum este necesar. Dacă supa este prea sărată, adăugați mai multă smântână grea.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Căni De Ciocolată Dulce-amăruie (60% Cacao) (recomandat: Ghiradelli)
4 Dovlecei Mici, Tăiați în Bucăți De 1/4 Inch
Whisky
Coaja De Pepene Verde Murat, 1 Borcan
5 Căni De Legume Mixte Fierte și Tocate, Rămase (cum Ar Fi Broccoli, Morcovi și Conopidă)
6
Adăugați mai multă lămâie dacă nu există tang; mai mult piper alb dacă nu este suficient de picant.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Cană De Maioneză, Cum Ar Fi Hellmann's
Felii De Portocale, Tăiate în Jumătate, Pentru Ornat
7
Scoateți din căldură.
8
Se toarnă în tigăile hotelului la o adâncime de 4 inci sau mai puțin și se dă la frigider dacă se face din timp. Reîncălziți la 140 grade F (62 grade C) înainte de servire.
Chardonnay, Muscadet și Riesling sunt alegerile mele de top pentru Shellfish. Buttery chardonnay este excelent pentru scoici, creveți, crab și homar, în timp ce muscadet este o alegere clasică pentru midii, stridii și scoici. Dacă aveți niște condimente în crustacee, un riesling semi-uscat poate echilibra căldura. Foley Estate Winery Sta. Rita Hills Chardonnay cu un rating de 4.3 din 5 stele pare a fi un meci bun. Costă aproximativ 27 de dolari pe sticlă.