Supă De Conopidă Mătăsoasă
Supa de conopidă mătăsoasă ar putea fi doar supa pe care o căutați. Pentru $1.19 pe portie, această rețetă acoperă 10% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă servește 8. Îți urmărești silueta? Această rețetă fără gluten și primară are 159 calorii, 5g de proteine, și 13g de grăsime pe porție. Această rețetă din alimente și vin are 1 fani. Poate fi savurat oricând, dar este deosebit de bun pentru Toamna. Mergeți la magazin și ridicați sare și piper, apă, nucșoară și alte câteva lucruri pentru a le face astăzi. De la preparare la farfurie, această rețetă ia în jur 50 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 36%. Acest scor nu este atât de excelent. Rețete similare includ Supă de conopidă mătăsoasă cu chipsuri de parmezan, Supă De Dovlecel Mătăsos, și Supă Matasoasă Edamame.
Instrucțiuni
Într-o oală de supă, topiți untul.
Adăugați ceapa, șalota și usturoiul și gătiți la foc moderat, amestecând ocazional, până se înmoaie, aproximativ 5 minute.
Adăugați conopida, cimbru și frunza de dafin și gătiți, amestecând ocazional, până când conopida abia se înmoaie, aproximativ 5 minute.
Se adaugă bulionul și apa și se condimentează cu sare și piper. Se fierbe la foc moderat până când conopida se înmoaie, aproximativ 30 de minute. Aruncați crenguțele de cimbru și frunza de dafin.
Lucrând în loturi, curățați supa până când este foarte netedă. Condimentează cu nucșoara.
Serviți supa cu scoici prăjite, salată de ierburi și conopidă prăjită cu Dijon.