Supa de ciuperci și anghinare necesită în jur 45 minute de la început până la sfârșit. Pentru 97 cenți pe porție, primești o supă care servește 50. O porție conține 91 calorii, 3G de proteine, și 4G de grăsime. Nu mulți oameni au făcut această rețetă și 1 ar spune că a ajuns la fața locului. Este adus la tine de Allrecipes. Este perfect pentru Toamna. Este o opțiune bună dacă urmați un fără lactate dieta. Un amestec de ceapă, nucșoară măcinată, ciuperci portabella și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de gustoasă. Cu o lingură scor de 73%, acest fel de mâncare este solid. Rețete similare includ Cremă de supă de anghinare și ciuperci, Cremă de supă de anghinare și toasturi de ciuperci, și Supă De Anghinare Din Ierusalim Cu Tortellini De Ciuperci Sălbatice.
Instrucțiuni
1
Așezați anghinare într-un robot de bucătărie, feliați subțire și dați deoparte. Funcționează bine atunci când utilizați un disc de tăiere de 3 milimetri.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Salata Romana Cu Inima Mica, Tocata
Echipamente pe care le vei folosi
Roșii Heirloom, Tocate, Opțional
2
Folosind o oală de stoc foarte mare, sotati ceapa, usturoiul si ceapa in ulei de masline si puneti-o la minim. Gatiti timp de 15 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
3 Linguri De Parmezan Proaspăt Ras, Plus Coaja (opțional)
Frișcă Suplimentară Groasă
1 Linguriță De Boia Iute, Afumată Dacă Este Posibil
Tortilla Proaspete Din Făină, Pentru Servire
Dovlecei Fierți La Abur Sau Ușor Sotați, Pentru Servire
Echipamente pe care le vei folosi
Grăsime De Porc înapoi
3
Presară făină peste ceapă și gătește 1 minut. Se amestecă oțetul și se gătește aproximativ 3 minute, pentru ca oțetul să se evapore.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Felii Subțiri De șuncă Virginia Sau Prosciutto
Tortilla Proaspete Din Făină, Pentru Servire
Bomboane De Porumb, Covrigei Suplimentari și Fursecuri Ovale Tip Sandwich Cu Ciocolată, Umplute Cu Cremă (întregi și Zdrobite)
4
Se amestecă apă, bază vegetală, sare, piper, cayenne, nucșoară, cimbru și anghinare feliate și se fierbe timp de 25 de minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Salata Romana Cu Inima Mica, Tocata
1 Pui întreg Cumpărat Din Magazin (aproximativ 2 Lire Sterline)
1 Felie De Pancetta Cu Grosimea De 2,5 Cm, Tocată Mărunt
1 Prăjitură Cu Merișoare, Din Care Suficientă Este Tăiată în Cuburi De 1/2 Inch Pentru A Da 2 Căni (sau Folosiți 2 Căni De Danez Sau Gogoși Rămase împreună Cu Merișoare Uscate - Vezi Mai Jos)
1 Mușchi Sau Spată De Porc Dezosată, Cu O Crestătură Adâncă în Partea De Sus (aproximativ 2,3 Kg)
1/2 Varză Creață Feliată Mărunt
Parmezan Proaspăt Ras, Plus Coajă (opțional)
12 Biscuiți Graham De Ciocolată întregi
Sare, Pentru Marginile Paharului
5
Adăugați ciuperci uscate împreună cu apa în care au înmuiat, ciuperci proaspete și morcovi.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Paste Penne Cutie De 1 Kg
Grăsime De Porc înapoi
Parmezan Proaspăt Ras, Plus Coajă (opțional)
6
Lăsați să gătească 15 minute.
7
Se amestecă caperele și pătrunjelul, se condimentează cu sare și se servește.