Supă De Ciuperci-Hummus
Supa de ciuperci-Hummus ar putea fi o rețetă bună pentru a vă extinde repertoriul principal. Această rețetă servește 6. O porție conține 284 calorii, 30g de proteine, și 10g de grăsime. Pentru $ 3.4 pe portie, această rețetă acoperă 24% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. Toamna va fi și mai special cu această rețetă. Acesta este adus la tine de Foodnetwork. 32 de persoane au încercat și le-a plăcut această rețetă. Este o opțiune bună dacă urmați un fără gluten și vegetarian dieta. Dacă aveți cimbru, scallions, vin madeira și alte câteva ingrediente la îndemână, îl puteți face. Pentru a consuma iaurtul grecesc, puteți urma acest fel principal cu Biscuiți Cu Iaurt Grecesc ca desert. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 91%. Acest scor este super. Rețete similare includ Ciuperci și usturoi prăjit Hummus, Supă De Hummus, și Supă De Hummus Răcită.
Instrucțiuni
Încălziți uleiul de măsline într-o cratiță medie la foc mediu-mare.
Adăugați șalotele și gătiți până la moale, aproximativ 3 minute.
Adăugați ciupercile, condimentați cu sare și piper și gătiți până când lichidul din ciuperci se evaporă, aproximativ 15 minute.
Adăugați usturoiul și gătiți 1 minut.
Adăugați vinul madeira și gătiți 2 minute, răzuind orice bucăți rumenite.
Adăugați bulionul și cimbrul; se fierbe ușor, amestecând ocazional, aproximativ 30 de minute.
Aruncați crengutele de cimbru. Amestecați hummusul în supă.
Transferați jumătate din supă într-un blender și piure (scoateți capacul de umplere pentru a lăsa aburul să scape), apoi reveniți în cratiță și fierbeți încă 15 minute.
Se ia de pe foc, se amestecă zeama de lămâie și se condimentează cu sare și piper.
Amestecați coaja de lămâie, pătrunjelul și scallionii într-un bol mic. Puneți supa în boluri și acoperiți cu amestecul de iaurt și lămâie-pătrunjel.