Supă De Ceapă Franceză Slabă

Rețeta supă de ceapă franceză slabă ar putea satisface pofta mediteraneană în aproximativ 1 oră și 15 minute. Pentru $1.31 pe portie, veți obține un curs principal care servește 4. O porție conține 296 calorii, 13g de proteine, și 8g de grăsime. Un amestec de bulion de carne de vită din carton, pâine baghetă, piper și o mână de alte ingrediente sunt tot ce trebuie pentru a face această rețetă atât de delicioasă. Pentru a consuma pâinea, puteți urma acest fel principal cu Tort De Cafea Pâine Cu Banane ca desert. Este perfect pentru Toamna. 1 persoană a făcut această rețetă și ar face-o din nou. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 44%. Acest scor este destul de bun. Încercați Skinny Franceză Ceapa Dip, Le Cafe Ile St. Louis Onion Soup Gratinee – aceasta este o nouă abordare a supei clasice de ceapă franceză, și Supa de ceapă franceză a acoperit pizza și salată de pâine franceză cu vinetă Dijon pentru rețete similare.
Instrucțiuni
În cuptorul olandez antiaderent de 4 litri, încălziți uleiul la foc mediu.
Adăugați ceapa; gatiti neacoperit 10 minute, amestecand frecvent. Reduceți căldura la mediu-scăzut. Gatiti cu 35 pana la 40 de minute mai mult, amestecand frecvent, pana cand ceapa devine maro auriu deschis (ceapa se va micsora in timpul fierberii).
Se amestecă bulion, cimbru, piper, frunze de dafin și sos de soia.
Se încălzește până la fierbere. Reduceți căldura la minim; acoperiți și fierbeți 15 minute.
Îndepărtați frunza de dafin.
Între timp, setați controlul cuptorului la fiert.
Așezați felii de baghetă pe foaia de cookie-uri negrasă.
Presărați brânza uniform pe felii. Se fierbe cu blaturi de 4 până la 6 inci de la căldură de 30 până la 60 de secunde sau până când brânza este topită. Urmăriți cu atenție, astfel încât brânza să nu ardă.
Pentru a servi, supa de oală în boluri.
Se servește cu felii de baghetă.