Supă De Ceapă Franceză Infuzată Cu Trufe

Supă De Ceapă Franceză Infuzată Cu Trufe
Supa de ceapă franceză infuzată cu trufe este un vegetarian felul principal. Această rețetă servește 10. Pentru $2.6 pe portie, această rețetă acoperă 15% necesarul zilnic de vitamine și minerale. O porție din acest fel de mâncare conține în jur 19g de proteine, 19g de grăsime, și un total de 385 calorii. Dacă aveți la îndemână vin, frunze de dafin, brânză Pecorino trufată și alte câteva ingrediente, îl puteți face. Pentru a consuma uleiul de măsline, puteți urma acest fel principal cu Parfait de banane, Granolan și iaurt sotate ca desert. Acesta va fi un hit la dvs Toamna eveniment. Această rețetă este plăcută de 1 gurmanzi și bucătari. Este o preț rezonabil rețetă pentru fanii mâncării mediteraneene. De la preparare la farfurie, această rețetă ia în jur 3 ore și 30 de minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 38%. Acest scor este destul de rău. Încercați Le Cafe Ile St. Louis Onion Soup Gratinee – aceasta este o nouă abordare a supei clasice de ceapă franceză, Supa de ceapă franceză a acoperit pizza și salată de pâine franceză cu vinetă Dijon, și Supă de ceapă franceză Crockpot cu pâine prăjită franceză pentru rețete similare.

Instrucțiuni

1
Topiți untul într-o caserolă mare și grea.
Ingrediente de care veți avea nevoie
2 Căni De Nuci Pecan Tocate, Opțional2 Căni De Nuci Pecan Tocate, Opțional
2
Adăugați ceapa și frunzele de dafin, acoperiți și gătiți la foc moderat, amestecând ocazional, până când ceapa este foarte moale, aproximativ 15 minute. Descoperiți și gătiți la foc moderat, amestecând ocazional, până când ceapa se rumeneste profund, cu aproximativ 1 1/2 ore mai mult.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Grăsime De Porc înapoiGrăsime De Porc înapoi
Tortilla Proaspete Din Făină, Pentru ServireTortilla Proaspete Din Făină, Pentru Servire
3
Adăugați linguri de apă, după cum este necesar, dacă ceapa se usucă.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Tortilla Proaspete Din Făină, Pentru ServireTortilla Proaspete Din Făină, Pentru Servire
Parmezan Proaspăt Ras, Plus Coajă (opțional)Parmezan Proaspăt Ras, Plus Coajă (opțional)
4
Adăugați făina în ceapă și gătiți, amestecând, timp de 2 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Tortilla Proaspete Din Făină, Pentru ServireTortilla Proaspete Din Făină, Pentru Servire
Bomboane De Porumb, Covrigei Suplimentari și Fursecuri Ovale Tip Sandwich Cu Ciocolată, Umplute Cu Cremă (întregi și Zdrobite)Bomboane De Porumb, Covrigei Suplimentari și Fursecuri Ovale Tip Sandwich Cu Ciocolată, Umplute Cu Cremă (întregi și Zdrobite)
5
Adăugați vinul și gătiți, amestecând continuu, până aproape evaporat, aproximativ 2 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
(se Poate înlocui Supa De Pui Sau De Legume)(se Poate înlocui Supa De Pui Sau De Legume)
6
Adăugați bulionul de vită și cimbru și fierbeți la foc moderat până se reduce la 10 căni, aproximativ 35 de minute. Aruncați pachetul de cimbru și frunzele de dafin și condimentați supa cu sare și piper.
Ingrediente de care veți avea nevoie
12 Felii Subțiri De șuncă Complet Fiartă (aproximativ12 Felii Subțiri De șuncă Complet Fiartă (aproximativ
Grăsime De Porc înapoiGrăsime De Porc înapoi
Boia De Ardei Iute, Afumată Dacă Se PoateBoia De Ardei Iute, Afumată Dacă Se Poate
1/2 Varză Creață Feliată Mărunt1/2 Varză Creață Feliată Mărunt
(se Ajustează în Funcție De Gusturile Personale)(se Ajustează în Funcție De Gusturile Personale)
7
Preîncălziți cuptorul la 35
Echipamente pe care le vei folosi
2 Linguri De Amestec De Zahăr Brun SPLENDA®2 Linguri De Amestec De Zahăr Brun SPLENDA®
8
Ungeți feliile de baghetă cu uleiul de măsline, aranjați pe o foaie de copt și prăjiți aproximativ 12 minute, sau până devin aurii și crocante.
Ingrediente de care veți avea nevoie
3 Linguri De Parmezan Proaspăt Ras, Plus Coaja (opțional)3 Linguri De Parmezan Proaspăt Ras, Plus Coaja (opțional)
BaguetteBaguette
Pentru întindere Pe Pâine Prăjită Dacă Se DoreștePentru întindere Pe Pâine Prăjită Dacă Se Dorește
Echipamente pe care le vei folosi
Creveți SotațiCreveți Sotați
9
Preîncălziți broilerul. Puneți supa fierbinte în 10 boluri rezistente la căldură. Plutiți 3 toasturi de baghetă în fiecare castron și împrăștiați brânza deasupra. Puneți bolurile pe o foaie de copt robustă și fierbeți la aproximativ 4 inci de sursa de căldură timp de aproximativ 2 minute sau până când brânza s-a topit.
Ingrediente de care veți avea nevoie
BaguetteBaguette
4-1/2 Căni De Brânză Cheddar Rasă4-1/2 Căni De Brânză Cheddar Rasă
(se Ajustează în Funcție De Gusturile Personale)(se Ajustează în Funcție De Gusturile Personale)
Echipamente pe care le vei folosi
Creveți SotațiCreveți Sotați
Pentru Iuțeală (poblanos Va Varia în Iuțeală)Pentru Iuțeală (poblanos Va Varia în Iuțeală)
2 Tuburi (450 G Fiecare) De Aluat De Prăjituri Cu Unt De Arahide, Refrigerat, înmuiat2 Tuburi (450 G Fiecare) De Aluat De Prăjituri Cu Unt De Arahide, Refrigerat, înmuiat
PolonicPolonic
10
Serviți imediat.
DificultateExpert
Gata În3 hrs, 30 m.
Porții10
Scor De Sănătate7
Tipuri De Feluri De MâncareSupă
Revista