Supă de ceapă franceză cu pâine prăjită Gruyulumroyre
Supă de ceapă franceză cu pâine prăjită Gruy ar putea fi doar Marea Mediterană rețeta pe care o căutați. Pentru $2.43 pe portie, veți obține o supă care servește 6. O porție conține 263 calorii, 8g de proteine, și 17g de grăsime. Acesta va fi un hit la dvs Toamna eveniment. 1 persoană s-a bucurat că a încercat această rețetă. Este o opțiune bună dacă urmați un fără gluten și primar dieta. Este adus la tine de retetele mele. Mergeți la magazin și ridicați frunze de dafin, ulei de măsline, ceapă și alte câteva lucruri pentru a le face astăzi. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 minute. În general, această rețetă câștigă o scor spoonacular destul de rău de 23%. Rețete similare sunt Pâine prăjită franceză umplută cu slănină, gem de roșii de ceapă cu Gruyere și un ou prăjit, Supă de dovlecei de ceapă franceză cu Gruy 6crumbre, și La locul de muncă: supă franceză de ceapă și fenicul cu pâine prăjită Gruyere.
Instrucțiuni
1
Încălziți 2 linguri de ulei într-o tigaie mare la foc mediu-mare până când este fierbinte.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 1/2 Kilograme De Brânză Tallegio, Tocată
Echipamente pe care le vei folosi
1 Cană Mix Pentru Prăjitură Galbenă
2
Adăugați 2 cepe și ciuperci feliate; gatiti 5 minute, amestecand des. Reduceți căldura la mediu; gatiti 15 minute sau pana se rumeneste ceapa.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Cană De șalote, Tocate
2 Plicuri Goya Sazon Cu Coriandru și Annatto
3
Adăugați vin și fierbeți 2 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
(se Poate înlocui Supa De Pui Sau De Legume)
4
Adăugați bulion și următoarele 4 ingrediente. Aduceți la fierbere; reduceți căldura și fierbeți, parțial acoperit, 30 de minute. Se strecoară bulionul, aruncând solidele. Puneți bulionul deoparte.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Sazon Goya Cu Coriandru și Annatto
5
Încălziți o cratiță mare la foc mediu până când este fierbinte; adăugați 1 lingură de ulei rămas.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 1/2 Kilograme De Brânză Tallegio, Tocată
Echipamente pe care le vei folosi
450 G Cartofi Roșii Mici, Tăiați în Bucăți De 2,5 Cm
6
Se adaugă restul de 3 cepe feliate și se fierbe 10 minute sau până se înmoaie.
Ingrediente de care veți avea nevoie
2 Plicuri Goya Sazon Cu Coriandru și Annatto
7
Adăugați bulion rezervat; acoperiți, reduceți focul și fierbeți 25 de minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Sazon Goya Cu Coriandru și Annatto
8
Pâine prăjită felii de baghetă. Ungeți fiecare felie și acoperiți cu brânză; așezați pe o foaie de copt. Se fierbe 3 " de la căldură doar până se topește brânza.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Baguette
Căpșuni La Picior
Tăiat în Cuburi De 2,5 Cm
Pentru întindere Pe Pâine Prăjită Dacă Se Dorește
Echipamente pe care le vei folosi
Inele De Ardei Iute, Felii De Ardei Banana, Pentru Garnitura Sandvișului
9
Supă de oală în 6 boluri de servire și deasupra cu pâine prăjită Gruyre.