Supă De Ceapă Franceză

Supa de ceapă franceză ar putea fi doar Marea Mediterană rețeta pe care o căutați. O porție conține 368 calorii, 17g de proteine, și 13g de grăsime. Această rețetă servește 6 și costă 1,88 USD pe porție. 1 persoană a făcut această rețetă și ar face-o din nou. Acesta funcționează cel mai bine ca un curs principal, și se face în aproximativ 45 minute. Este perfect pentru Toamna. Dacă aveți la îndemână bulion de vită, ceapă, pâine și alte câteva ingrediente, îl puteți face. Pentru a consuma untul, puteți urma acest fel principal cu Tort Cu Unt De Scorțișoară ca desert. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 38%. Acest scor este destul de rău. Încercați Le Cafe Ile St. Louis Onion Soup Gratinee – aceasta este o nouă abordare a supei clasice de ceapă franceză, Supa de ceapă franceză a acoperit pizza și salată de pâine franceză cu vinetă Dijon, și Supă de ceapă franceză Crockpot cu pâine prăjită franceză pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Combinați o treime din feliile de ceapă și 2 linguri de unt într-o tigaie mare; se sotează până când ceapa este transparentă.
Transferați ceapa într-o caserolă de 5 litri. Repetați procedura cu feliile de ceapă rămase și untul.
Adăugați 2 căni de bulion la ceapă în caserolă și aduceți la fierbere. Reduceți căldura; acoperiți și fierbeți 20 de minute sau până când ceapa este fragedă.
Adăugați bulionul rămas și aduceți la fierbere; scoateți supa de pe foc.
Tăiați fiecare felie de pâine franceză în jumătate; prăjiți fiecare parte. Aranjați pâinea prăjită deasupra supei în caserolă; se presară cu brânză. Se fierbe la 8 inci de elementul de încălzire la 3 minute sau până când brânza se topește și devine maro auriu.
Se toarnă în boluri individuale de supă, așezând o bucată de pâine prăjită în fiecare castron.