Supă De Ceapă Franceză

Supă De Ceapă Franceză
Nu puteți avea niciodată prea multe rețete de supă, așa că încercați supa de ceapă franceză. Pentru $2.15 pe portie, această rețetă acoperă 9% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă face 4 porții cu 380 calorii, 10g de proteine, și 24g de grăsime fiecare. Această rețetă de la Tidy Mom are 2550 de fani. Această rețetă este tipică bucătăriei mediteraneene. Un amestec de sare, bulion de vită, ceapă și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de aromată. Toamna va fi și mai special cu această rețetă. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 3 ore și 50 de minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 37%. Acest scor este destul de rău. Încercați Le Cafe Ile St. Louis Onion Soup Gratinee – aceasta este o nouă abordare a supei clasice de ceapă franceză, Supa de ceapă franceză a acoperit pizza și salată de pâine franceză cu vinetă Dijon, și Supă de ceapă franceză Crockpot cu pâine prăjită franceză pentru rețete similare.

Instrucțiuni

1
Topiți untul într-o oală grea de supă sau cuptor olandez la foc mediu, adăugați ceapa și amestecați până când sunt acoperite uniform cu unt și presărați sare și zahăr.Întoarceți focul la mediu-mic, lăsați ceapa să gătească,amestecând ocazional, timp de cel puțin 30-45 de minute. Le puteți lăsa să gătească și mai mult la foc mic, cu capacul pus până se rumenesc și se caramelizează, aproximativ 2-3 ore, amestecând la fiecare 15 minute. — nu-i lăsa să ardă sau să se înnegrească. Reglați căldura după cum este necesar.La foc mediu-mic, se adaugă usturoiul și cimbru și se sotează aproximativ un minut.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Lămâie, Cu Coajă și 4 Răsuciri De Coajă De Lămâie1 Lămâie, Cu Coajă și 4 Răsuciri De Coajă De Lămâie
Rondele De Ardei Banane Tocate Sau Ardei Iute Tocati De Orice FelRondele De Ardei Banane Tocate Sau Ardei Iute Tocati De Orice Fel
3 Căni De Așchii De Lemn De Stejar Sau Nuci Pecan Sau 6 Bucăți Mari, înmuiate în Apă Rece Timp De Cel Puțin 1 Oră și Până La 4 Ore3 Căni De Așchii De Lemn De Stejar Sau Nuci Pecan Sau 6 Bucăți Mari, înmuiate în Apă Rece Timp De Cel Puțin 1 Oră și Până La 4 Ore
1 Tabletă (115 G) De Ciocolată Semidulce, Tocată1 Tabletă (115 G) De Ciocolată Semidulce, Tocată
2 Cesti Catei De Usturoi2 Cesti Catei De Usturoi
5 Bomboane De Napolitană Necco, împărțite5 Bomboane De Napolitană Necco, împărțite
3 Coaste De țelină, Tăiate în Jumătate3 Coaste De țelină, Tăiate în Jumătate
Echipamente pe care le vei folosi
Frunze De Pătrunjel Proaspăt RupteFrunze De Pătrunjel Proaspăt Rupte
2
Se amestecă în făină și se rumenesc încă 2-3 minute, formând o pastă, dar încercați să nu o ardeți.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Prune Sau Alte Fructe FiertePrune Sau Alte Fructe Fierte
3
Adăugați vinul și resturi de partea de jos a tigaie pentru a obține toate fierte-pe biți maro.
Ingrediente de care veți avea nevoie
(se Poate înlocui Supa De Pui Sau De Legume)(se Poate înlocui Supa De Pui Sau De Legume)
Echipamente pe care le vei folosi
Pecorino, Grosime De 1/4 InchPecorino, Grosime De 1/4 Inch
4
Adăugați bulion, oțet și sos worchestire, aduceți la fierbere apoi reduceți focul și fierbeți timp de 30-40 de minute.Puneți supa în boluri sigure pentru cuptor pe o foaie de copt și acoperiți cu crutoane și un strat gros de brânză, asigurându-vă că acoperiți marginile crutoanelor pentru a preveni arderea.
Ingrediente de care veți avea nevoie
CrutoaneCrutoane
1/4 Kilogram De Cartofi Cerați, Tăiați în Cuburi De 1/4 Inch1/4 Kilogram De Cartofi Cerați, Tăiați în Cuburi De 1/4 Inch
1-1/2 Cană Supă De Pui1-1/2 Cană Supă De Pui
2 Până La 4 Linguri Amestec De Supă De Ceapă2 Până La 4 Linguri Amestec De Supă De Ceapă
3 Coaste De țelină, Tăiate în Jumătate3 Coaste De țelină, Tăiate în Jumătate
Echipamente pe care le vei folosi
Un Praf De Fulgi De Ardei RosuUn Praf De Fulgi De Ardei Rosu
1/4 Cană De Fursecuri Cu Ghimbir (aproximativ 5 Fursecuri)1/4 Cană De Fursecuri Cu Ghimbir (aproximativ 5 Fursecuri)
PolonicPolonic
1/2 Cană De Hrean Proaspăt Sau Scurs, Ras Fin1/2 Cană De Hrean Proaspăt Sau Scurs, Ras Fin
5
Așezați sub broiler, urmărind îndeaproape, până când brânza se topește, bule și devine maro auriu.Scufundați crutoanele și brânza în supă în timp ce mâncați.Bucurați-vă!
Ingrediente de care veți avea nevoie
CrutoaneCrutoane
2 Până La 4 Linguri Amestec De Supă De Ceapă2 Până La 4 Linguri Amestec De Supă De Ceapă
3 Coaste De țelină, Tăiate în Jumătate3 Coaste De țelină, Tăiate în Jumătate
Echipamente pe care le vei folosi
2 Linguri Plus 1 Lingurita Otet De Orez (necondimentat)2 Linguri Plus 1 Lingurita Otet De Orez (necondimentat)
DificultateExpert
Gata În3 hrs, 50 m.
Porții4
Scor De Sănătate2
Tipuri De Feluri De MâncareSupă
Revista