Nu puteți avea niciodată prea multe rețete de supă, așa că încercați supa de ceapă franceză. Pentru $2.15 pe portie, această rețetă acoperă 9% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă face 4 porții cu 380 calorii, 10g de proteine, și 24g de grăsime fiecare. Această rețetă de la Tidy Mom are 2550 de fani. Această rețetă este tipică bucătăriei mediteraneene. Un amestec de sare, bulion de vită, ceapă și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de aromată. Toamna va fi și mai special cu această rețetă. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 3 ore și 50 de minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 37%. Acest scor este destul de rău. Încercați Le Cafe Ile St. Louis Onion Soup Gratinee – aceasta este o nouă abordare a supei clasice de ceapă franceză, Supa de ceapă franceză a acoperit pizza și salată de pâine franceză cu vinetă Dijon, și Supă de ceapă franceză Crockpot cu pâine prăjită franceză pentru rețete similare.
Instrucțiuni
1
Topiți untul într-o oală grea de supă sau cuptor olandez la foc mediu, adăugați ceapa și amestecați până când sunt acoperite uniform cu unt și presărați sare și zahăr.Întoarceți focul la mediu-mic, lăsați ceapa să gătească,amestecând ocazional, timp de cel puțin 30-45 de minute. Le puteți lăsa să gătească și mai mult la foc mic, cu capacul pus până se rumenesc și se caramelizează, aproximativ 2-3 ore, amestecând la fiecare 15 minute. — nu-i lăsa să ardă sau să se înnegrească. Reglați căldura după cum este necesar.La foc mediu-mic, se adaugă usturoiul și cimbru și se sotează aproximativ un minut.
Ingrediente de care veți avea nevoie
2 Căni De Nuci Pecan Tocate, Opțional
1 Linguriță De Boia Iute, Afumată Dacă Este Posibil
Tortilla Proaspete Din Făină, Pentru Servire
Suc De Lămâie, Opțional
1/2 Varză Creață Feliată Mărunt
Pâine De O Zi Tăiată Cuburi (cuburi De 1,2 Cm), Fără Crustă
(se Ajustează în Funcție De Gusturile Personale)
Echipamente pe care le vei folosi
2 Lime, Coaja Rasă De La Una, Sucul De La Ambele
2
Se amestecă în făină și se rumenesc încă 2-3 minute, formând o pastă, dar încercați să nu o ardeți.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Bomboane De Porumb, Covrigei Suplimentari și Fursecuri Ovale Tip Sandwich Cu Ciocolată, Umplute Cu Cremă (întregi și Zdrobite)
3
Adăugați vinul și resturi de partea de jos a tigaie pentru a obține toate fierte-pe biți maro.
Ingrediente de care veți avea nevoie
(se Poate înlocui Supa De Pui Sau De Legume)
Echipamente pe care le vei folosi
Creveți Sotați, Decojiți
4
Adăugați bulion, oțet și sos worchestire, aduceți la fierbere apoi reduceți focul și fierbeți timp de 30-40 de minute.Puneți supa în boluri sigure pentru cuptor pe o foaie de copt și acoperiți cu crutoane și un strat gros de brânză, asigurându-vă că acoperiți marginile crutoanelor pentru a preveni arderea.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Crutoane
Felii Subțiri De șuncă Virginia Sau Prosciutto
Frișcă Suplimentară Groasă, Opțională
4-1/2 Căni De Brânză Cheddar Rasă
(se Ajustează în Funcție De Gusturile Personale)
Echipamente pe care le vei folosi
Creveți Sotați
2 Tuburi (450 G Fiecare) De Aluat De Prăjituri Cu Unt De Arahide, Refrigerat, înmuiat
Polonic
2 Linguri De Amestec De Zahăr Brun SPLENDA®
5
Așezați sub broiler, urmărind îndeaproape, până când brânza se topește, bule și devine maro auriu.Scufundați crutoanele și brânza în supă în timp ce mâncați.Bucurați-vă!