Supă de ceapă de vită

Supă de ceapă de vită
Supa de ceapă de vită ar putea fi o rețetă bună pentru a vă extinde cutia de rețete pentru felul principal. Această rețetă face 2 porții cu 806 calorii, 48 g de proteine și 12 g de grăsime fiecare. Pentru 5,53 USD per porție, această rețetă acoperă 40% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă de la Taste of Home are 1 fani. Este perfect pentru toamna. Mergeți la magazin și luați pâine, parmezan, supă de ceapă și alte câteva lucruri pentru a o pregăti astăzi. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 10 minute. Luând în considerare toți factorii, această rețetă câștigă un scor de 76%, care este solid. Supa bogată de vită cu ceapă, supa franțuzească de ceapă cu carne de vită și orz și supa de vită și ceapă cu crutoane de biscuiți cu brânză sunt foarte asemănătoare cu această rețetă.

Instrucțiuni

1
Pregătiți supa conform instrucțiunilor de pe ambalaj; adăugați carne de vită. Se pune în două boluri rezistente la cuptor cu 2 căni. Acoperiți fiecare cu o felie de pâine franțuzească.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Pâine FrancezăPâine Franceză
1 Friptură De Umăr De Porc Dezosat (2 Până La 2-1/2 Lire Sterline), Tăiată și Tăiată în Cuburi De 1 Inch1 Friptură De Umăr De Porc Dezosat (2 Până La 2-1/2 Lire Sterline), Tăiată și Tăiată în Cuburi De 1 Inch
1 Cutie (28 Uncii) De Roșii Prăjite Tăiate Cubulețe (recomandat: Muir Glen)1 Cutie (28 Uncii) De Roșii Prăjite Tăiate Cubulețe (recomandat: Muir Glen)
Echipamente pe care le vei folosi
1 Recipient (8 Uncii) Topping Ușor Biciuit (cum Ar Fi Cool Whip®)1 Recipient (8 Uncii) Topping Ușor Biciuit (cum Ar Fi Cool Whip®)
PolonicPolonic
2
Stropiți cu brânză Monterey Jack și parmezan dacă doriți. Prăjiți 4-6 inchi de la foc până când brânza se topește.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Monterey Jack CheeseMonterey Jack Cheese
Sos De Roșii Hunt's®Sos De Roșii Hunt's®
Sos De Afine, Pentru ServireSos De Afine, Pentru Servire
DificultateUșor
Gata În10 m.
Porții2
Scor De Sănătate59
Revista