Supă de ceapă de vită
Supa de ceapă de vită ar putea fi o rețetă bună pentru a vă extinde cutia de rețete pentru felul principal. Această rețetă face 2 porții cu 806 calorii, 48 g de proteine și 12 g de grăsime fiecare. Pentru 5,53 USD per porție, această rețetă acoperă 40% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă de la Taste of Home are 1 fani. Este perfect pentru toamna. Mergeți la magazin și luați pâine, parmezan, supă de ceapă și alte câteva lucruri pentru a o pregăti astăzi. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 10 minute. Luând în considerare toți factorii, această rețetă câștigă un scor de 76%, care este solid. Supa bogată de vită cu ceapă, supa franțuzească de ceapă cu carne de vită și orz și supa de vită și ceapă cu crutoane de biscuiți cu brânză sunt foarte asemănătoare cu această rețetă.
Instrucțiuni
Pregătiți supa conform instrucțiunilor de pe ambalaj; adăugați carne de vită. Se pune în două boluri rezistente la cuptor cu 2 căni. Acoperiți fiecare cu o felie de pâine franțuzească.
Stropiți cu brânză Monterey Jack și parmezan dacă doriți. Prăjiți 4-6 inchi de la foc până când brânza se topește.