Supă De Ceai Verde

Nevoie de o curs principal fără gluten, fără lactate și pescatarian? Supa de ceai verde ar putea fi o super rețetă de încercat. Pentru $7.52 pe portie, această rețetă acoperă 25% necesarul zilnic de vitamine și minerale. O porție conține 531 calorii, 27G de proteine, și 6g de grăsime. Această rețetă servește 4. 1 persoană s-a bucurat că a încercat această rețetă. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 1 oră și 15 minute. Este perfect pentru Toamna. Un amestec de pungi de ceai de genmaicha, semințe de susan, orez brun cu bob scurt și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de aromată. Pentru a consuma semințele de susan negru, puteți urma acest fel principal cu Pâine De Banane Tahini Cu Miere Sănătoasă ca desert. Este adus la tine de retetele mele. Luând în considerare toți factorii, această rețetă câștigă un scor spoonacular de 65%, ceea ce este destul de bun. Rețete similare includ Frappuccino De Ceai Verde Starbucks De Casă, Ceai Cu Gheață Thailandez, și Long Island Iced Tea.
Instrucțiuni
Într-o cratiță medie, aduceți orez, 1/2 linguriță. sare și 4 căni de apă la fierbere. Acoperiți, reduceți focul la foc mic și gătiți până când orezul este fraged până la mușcătură, aproximativ 50 de minute.
Scoateți orezul de pe foc, descoperiți și pufați cu o furculiță.
Între timp, tăiați nori în 1/4-in. se dezbracă și se lasă deoparte. Feliați ceapa verde în cruce (inclusiv părțile verzi) și puneți-o deoparte.
Preîncălziți broilerul. Frecați o foaie de copt cu ulei. Puneți peștele pe foaie și întoarceți-vă la ulei pe ambele părți.
Se presară cu 1/2 linguriță rămasă. sare. Se fierbe 3 până la 4 in. departe de broiler până la fiert (pulpa se descuamă ușor și este opacă în centru), aproximativ 5 minute.
Transferați peștele pe o farfurie și puneți-l deoparte.
Când orezul este gătit, aduceți 8 căni de apă la fierbere. Într-un ceainic mare, ceașcă de măsurare sau ulcior, turnați apă peste pliculețe de ceai.
Lăsați să se absoarbă 5 minute.
Între timp, puneți 1 cană de orez în fiecare dintre cele 4 boluri mari de supă.
Așezați 1/2 file de pește pe fiecare pat de orez.
Se toarnă 2 căni de ceai fierbinte peste fiecare.
Se presară cu ceapă verde și semințe de susan negru.
Serviți imediat, cu boluri de nori, tamari și ulei de susan pe lateral, dacă doriți.