Supă de castraveți răcită cu somon afumat și mărar

Supă de castraveți răcită cu somon afumat și mărar
Supa de castravete răcită cu somon afumat și mărar este o fără gluten supă. Această rețetă face 6 porții cu 192 calorii, 8g de proteine, și 12g de grăsime fiecare. Pentru $2.08 pe portie, această rețetă acoperă 9% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă de la Epicurious are 1 fani. Acesta va fi un hit la dvs Toamna eveniment. Mergeți la magazin și ridicați crenguțe de mărar plus 6 linguri de mărar, bulion de pui cu conținut scăzut de sare, castraveți și alte câteva lucruri pentru a-l face astăzi. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 30%. Acest scor nu este atât de super. Încercați Supă De Castraveți Răcită Cu Somon Afumat Și Mărar, Somon răcit cu sos de castravete-mărar, și Biscuiți de mărar cu somon afumat și gust de castraveți pentru rețete similare.

Instrucțiuni

1
Topiți untul într-o oală mare și grea la foc mediu.
Ingrediente de care veți avea nevoie
UntUnt
Echipamente pe care le vei folosi
Crengute De Patrunjel Proaspat, Feliate Subtiri, Pentru GarnituraCrengute De Patrunjel Proaspat, Feliate Subtiri, Pentru Garnitura
2
Adăugați ceapa și saut-ul până se înmoaie ușor, aproximativ 3 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
CeapăCeapă
3
Adăugați castraveți și cartofi; se amestecă 1 minut.
Ingrediente de care veți avea nevoie
CastraveteCastravete
CartofiCartofi
4
Adăugați bulion, crenguțe de mărar și 1 linguriță de sare. Creșteți căldura și aduceți la foc mic. Reduceți căldura la minim; acoperiți și fierbeți până când castraveții și cartoful sunt fragede, amestecând ocazional, aproximativ 25 de minute. Lucrând în loturi, supă de piure în procesor până la omogenizare. Întoarce-te la oală. Se răcește 15 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
CastraveteCastravete
CartofiCartofi
BulionBulion
MărarMărar
SareSare
SupăSupă
Echipamente pe care le vei folosi
Crengute De Patrunjel Proaspat, Feliate Subtiri, Pentru GarnituraCrengute De Patrunjel Proaspat, Feliate Subtiri, Pentru Garnitura
5
Bateti in 1/2 ceasca CR fra FRA și 4 linguri marar tocat. Acoperiți și răciți până la rece, aproximativ 4 ore. (Se poate face cu 1 zi înainte. Păstrați la rece.) Gustați supa, adăugând mai multă sare, dacă doriți. Supă de oală în 6 boluri.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Creme FraicheCreme Fraiche
MărarMărar
SareSare
SupăSupă
Echipamente pe care le vei folosi
BolBol
PolonicPolonic
BatetiBateti
6
Se pune dollop de CR fra fra FRA în centrul fiecărui castron; se presara cu somon afumat și restul 2 linguri marar tocat.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Creme FraicheCreme Fraiche
Somon AfumatSomon Afumat
MărarMărar
Echipamente pe care le vei folosi
BolBol
DificultateGreu
Gata În45 m.
Porții6
Scor De Sănătate4
Tipuri De Feluri De MâncareSupă
Revista