Supă de castraveți răcită cu somon afumat și mărar
Supa de castravete răcită cu somon afumat și mărar este o fără gluten supă. Această rețetă face 6 porții cu 192 calorii, 8g de proteine, și 12g de grăsime fiecare. Pentru $2.08 pe portie, această rețetă acoperă 9% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă de la Epicurious are 1 fani. Acesta va fi un hit la dvs Toamna eveniment. Mergeți la magazin și ridicați crenguțe de mărar plus 6 linguri de mărar, bulion de pui cu conținut scăzut de sare, castraveți și alte câteva lucruri pentru a-l face astăzi. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 30%. Acest scor nu este atât de super. Încercați Supă De Castraveți Răcită Cu Somon Afumat Și Mărar, Somon răcit cu sos de castravete-mărar, și Biscuiți de mărar cu somon afumat și gust de castraveți pentru rețete similare.
Instrucțiuni
1
Topiți untul într-o oală mare și grea la foc mediu.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Unt
Echipamente pe care le vei folosi
Crengute De Patrunjel Proaspat, Feliate Subtiri, Pentru Garnitura
2
Adăugați ceapa și saut-ul până se înmoaie ușor, aproximativ 3 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Ceapă
3
Adăugați castraveți și cartofi; se amestecă 1 minut.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Castravete
Cartofi
4
Adăugați bulion, crenguțe de mărar și 1 linguriță de sare. Creșteți căldura și aduceți la foc mic. Reduceți căldura la minim; acoperiți și fierbeți până când castraveții și cartoful sunt fragede, amestecând ocazional, aproximativ 25 de minute. Lucrând în loturi, supă de piure în procesor până la omogenizare. Întoarce-te la oală. Se răcește 15 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Castravete
Cartofi
Bulion
Mărar
Sare
Supă
Echipamente pe care le vei folosi
Crengute De Patrunjel Proaspat, Feliate Subtiri, Pentru Garnitura
5
Bateti in 1/2 ceasca CR fra FRA și 4 linguri marar tocat. Acoperiți și răciți până la rece, aproximativ 4 ore. (Se poate face cu 1 zi înainte. Păstrați la rece.) Gustați supa, adăugând mai multă sare, dacă doriți. Supă de oală în 6 boluri.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Creme Fraiche
Mărar
Sare
Supă
Echipamente pe care le vei folosi
Bol
Polonic
Bateti
6
Se pune dollop de CR fra fra FRA în centrul fiecărui castron; se presara cu somon afumat și restul 2 linguri marar tocat.