Nevoie de o supă fără gluten și vegetariană? Supa de castravete-mărar ar putea fi o rețetă remarcabilă de încercat. Această rețetă servește 10 și costă 54 de cenți pe porție. O porție conține 127 calorii, 2G de proteine, și 12g de grăsime. Poate fi savurat oricând, dar este deosebit de bun pentru Toamna. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 10 minute. 1 persoană a făcut această rețetă și ar face-o din nou. Dacă aveți jumătate și jumătate, garnisiți: crenguțe de mărar, ceapă verde și alte câteva ingrediente la îndemână, o puteți face. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 23%. Acest scor este destul de rău. Rețete similare sunt Supă de castraveți-mărar, Supă Rece De Castraveți Și Mărar, și Supa de castravete-marar cu Scallions.
Instrucțiuni
1
Procesați primele 3 ingrediente într-un blender sau robot de bucătărie până se omogenizează, oprindu-vă pentru a răzui părțile laterale.
Echipamente pe care le vei folosi
Roșii Heirloom, Tocate, Opțional
42 Lemn Dulce Snur Roșu
2
Se toarnă într-un castron mare; se amestecă smântâna și următoarele 5 ingrediente. Acoperiți și răciți 2 ore.
Ingrediente de care veți avea nevoie
3 Pachete (8 Uncii Fiecare) Cremă De Brânză Redusă în Grăsimi, Tăiată Cubulețe
Echipamente pe care le vei folosi
2 Tuburi (450 G Fiecare) De Aluat De Prăjituri Cu Unt De Arahide, Refrigerat, înmuiat
3
Garnisiți supa, dacă doriți.
Ingrediente de care veți avea nevoie
(se Ajustează în Funcție De Gusturile Personale)
4
* 1 recipient (16 uncii) smântână ușoară și 1 cană jumătate și jumătate fără grăsimi pot fi înlocuite.