Supă De Castane Cu Parfum De Dafin
Supa de castane cu parfum de dafin ar putea fi doar supa pe care o căutați. Îți urmărești silueta? Această rețetă fără gluten și primară are 319 calorii, 5g de proteine, și 19g de grăsime pe porție. Această rețetă servește 8 și costă 2,47 USD pe porție. Dacă aveți la îndemână bulion de pui, țelină, cimbru și alte câteva ingrediente, îl puteți face. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 2 ore. Această rețetă este plăcută de 1 gurmanzi și bucătari. Poate fi savurat oricând, dar este deosebit de bun pentru Toamna. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 27%. Acest scor este destul de rău. Rețete similare sunt Supă De Castane, Supă De Castane, și Supă De Castane.
Instrucțiuni
Pentru castane proaspete, aduceți o cratiță cu apă la fierbere.
Tăiați castanele în jumătate de sus în jos cu un cuțit ascuțit de bucătari.
Puneți-le în congelator timp de 10 minute, apoi aruncați-le în apă clocotită, fierbeți 8 minute și scurgeți. În timp ce sunt încă fierbinți, scoateți carnea strângând pe fiecare jumătate. Pelicula maro mai închisă care înconjoară carnea ar trebui să se desprindă și ea. Lucrați rapid, deoarece cu cât sunt mai reci, cu atât sunt mai greu de curățat.
Dacă folosiți castane uscate, aduceți la fierbere o oală mare cu apă.
Adăugați castanele, fierbeți timp de 10 minute, apoi scoateți-le de pe foc și lăsați-le să se înmoaie timp de 1 oră. Castanele ambalate în vid pot fi adăugate direct din borcan.
Gatiti ceapa si telina in unt intr-o cratita mare la foc mediu, amestecand des, pana se inmoaie, aproximativ 5 minute. Se amestecă toate, cu excepția cupei de castane, apoi bulionul, cidrul, cimbru, 5 frunze de dafin (sau 1 golf din California) și fasole de vanilie. Acoperiți și fierbeți supa la foc foarte mic timp de 45 de minute.
Scoateți și aruncați cimbrul, frunzele de dafin și vanilia.
Pureați supa în 2 loturi într-un blender (nu un robot de bucătărie) până când este foarte netedă. Nu umpleți blenderul mai mult de jumătate plin și începeți să amestecați impulsuri rapide pentru a preveni stropirea supei fierbinți.
Se toarnă supa înapoi în cratiță, se amestecă smântâna și sherry și se reîncălzește până la punctul de fierbere. Gustați și adăugați câtă sare și piper credeți că are nevoie (dacă ați folosit bulion sărat conservat, este posibil să aveți nevoie de foarte puțin). Se amestecă restul de 5 frunze de dafin (sau 1 golf California) și se lasă la infuzat timp de cel puțin 5 minute pentru a parfuma supa.
Gătiți slănina într-o tigaie medie până când își redă cea mai mare parte a grăsimii, dar nu este destul de crocantă. Sfatuiti tigaia pentru a scurge excesul de grasime. Tăiați castanele rezervate, adăugați-le în slănină și gătiți încă un minut.
Adăugați mărul și gătiți până se încălzește.
Scoateți și aruncați frunzele de dafin. Puneți supa în boluri calde și puneți o lingură de garnitură de mere-castan în centrul fiecăruia.
Type_27_data.init_step_by_step_images = 0;