Supă de cartofi-Kale cu Gruyulincrucroyre
Nevoie de o supă fără gluten? Supa de cartofi-Kale cu Gruyincrumroyre ar putea fi o rețetă uimitoare de încercat. Această rețetă face 6 porții cu 194 calorii, 10g de proteine, și 8g de grăsime fiecare. Pentru $1.75 pe portie, această rețetă acoperă 28% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Acesta va fi un hit la dvs Toamna eveniment. 1 persoană a considerat că această rețetă este delicioasă și satisfăcătoare. Un amestec de frunze de dafin, varză, sare și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de aromată. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 69%. Acest scor este solid. Încercați Supă de ceapă, praz și Kale cu pâine prăjită Gruyere, Panini Kale & Gruy, și Supă de varză și cartofi pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Topiți untul într-o cratiță mare la foc mediu.
Adăugați ceapa; gatiti 8 minute sau pana se inmoaie, amestecand frecvent.
Adăugați usturoi; gatiti 30 de secunde, amestecand constant. Se amestecă bulionul, cartoful, sarea și frunza de dafin; aduceți la fierbere. Acoperiți, reduceți căldura și fierbeți 15 minute sau până când cartoful este fraged.
Se amestecă kale și busuioc. Acoperiți și fierbeți 10 minute sau până când varza este fragedă. Aruncați frunza de dafin. Zdrobiți parțial cartofii cu un tocător de cartofi până când sunt groși și groși. Se acoperă cu brânză.