Supă de cartofi-Kale cu Gruyulincrucroyre

Supă de cartofi-Kale cu Gruyulincrucroyre
Nevoie de o supă fără gluten? Supa de cartofi-Kale cu Gruyincrumroyre ar putea fi o rețetă uimitoare de încercat. Această rețetă face 6 porții cu 194 calorii, 10g de proteine, și 8g de grăsime fiecare. Pentru $1.75 pe portie, această rețetă acoperă 28% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Acesta va fi un hit la dvs Toamna eveniment. 1 persoană a considerat că această rețetă este delicioasă și satisfăcătoare. Un amestec de frunze de dafin, varză, sare și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de aromată. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 69%. Acest scor este solid. Încercați Supă de ceapă, praz și Kale cu pâine prăjită Gruyere, Panini Kale & Gruy, și Supă de varză și cartofi pentru rețete similare.

Instrucțiuni

1
Topiți untul într-o cratiță mare la foc mediu.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Colorant Alimentar și Zahăr Colorat, OpționalColorant Alimentar și Zahăr Colorat, Opțional
Echipamente pe care le vei folosi
Orz Alb PerlatOrz Alb Perlat
2
Adăugați ceapa; gatiti 8 minute sau pana se inmoaie, amestecand frecvent.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1-1/2 Lingurițe De Usturoi Tocat GOYA® Sau 3 Căței De Usturoi Proaspeți, Tocați Mărunt1-1/2 Lingurițe De Usturoi Tocat GOYA® Sau 3 Căței De Usturoi Proaspeți, Tocați Mărunt
3
Adăugați usturoi; gatiti 30 de secunde, amestecand constant. Se amestecă bulionul, cartoful, sarea și frunza de dafin; aduceți la fierbere. Acoperiți, reduceți căldura și fierbeți 15 minute sau până când cartoful este fraged.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Grăsime De Porc înapoiGrăsime De Porc înapoi
Usturoi Goya®Usturoi Goya®
(110° Până La 115°, Fără Lapte și Unt)(110° Până La 115°, Fără Lapte și Unt)
Sazon Goya Cu Coriandru și AnnattoSazon Goya Cu Coriandru și Annatto
1/2 Cană De Vin Dulce Marsala1/2 Cană De Vin Dulce Marsala
4
Se amestecă kale și busuioc. Acoperiți și fierbeți 10 minute sau până când varza este fragedă. Aruncați frunza de dafin. Zdrobiți parțial cartofii cu un tocător de cartofi până când sunt groși și groși. Se acoperă cu brânză.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Grăsime De Porc înapoiGrăsime De Porc înapoi
(110° Până La 115°, Fără Lapte și Unt)(110° Până La 115°, Fără Lapte și Unt)
Tăiat în Cuburi De 2,5 CmTăiat în Cuburi De 2,5 Cm
1 Ceapa Rosie, Cubulete Mici1 Ceapa Rosie, Cubulete Mici
KaleKale
Echipamente pe care le vei folosi
Masher De CartofiMasher De Cartofi
DificultateMediu
Gata În45 m.
Porții6
Scor De Sănătate31
Tipuri De Feluri De MâncareSupă
Revista