Supă de cartofi fără lactoză

Supă de cartofi fără lactoză
Supa de cartofi fără lactoză este o rețetă fără gluten, fără lactate, lacto ovo vegetariană și 30 de rețete cu 6 porții. O porție conține 198 de calorii , 7 g de proteine și 6 g de grăsimi . Pentru 80 de cenți per porție , această rețetă acoperă 10% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. Poate fi savurat oricând, dar este deosebit de bun pentru toamnă . De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 30 de minute . 1 persoană s-a bucurat că a încercat această rețetă. Un amestec de cartofi, țelină, supă de pui și o mână de alte ingrediente este tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de delicioasă. Funcționează bine ca un aperitiv foarte accesibil. Vă este adus de Taste of Home. Luând în considerare toate lucrurile, am decis că această rețetă merită un scor de 46% . Acest scor este solid. Rețete similare includ prăjitură cu migdale (fără grâu de nuntă și fără lactoză) , pâine prăjită și cele mai bune brioșe cu afine fără lactoză .

Instrucțiuni

1
Într-o cratiță mare, căleți ceapa și țelina în ulei până se înmoaie.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Ardei Gras Verde Tocat, OptionalArdei Gras Verde Tocat, Optional
Cartofi Roșii Cu Coajă, Tăiați în SferturiCartofi Roșii Cu Coajă, Tăiați în Sferturi
Smantana Sau Smantana MexicanaSmantana Sau Smantana Mexicana
Echipamente pe care le vei folosi
3 Uncii Fursecuri Cu Ghimbir, Zdrobite Fin (aproximativ 12)3 Uncii Fursecuri Cu Ghimbir, Zdrobite Fin (aproximativ 12)
2
Adăugați bulion și cartofi; aduce la fierbere. Reduce caldura; acoperiți și fierbeți timp de 15-20 de minute sau până când cartofii sunt fragezi.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Piept De Pui Dezosat, Fără Piele, Fiecare), Tăiat în Bucăți De 1 InchPiept De Pui Dezosat, Fără Piele, Fiecare), Tăiat în Bucăți De 1 Inch
Ambalați Mazăre Crowder, Dezghețată Sau 1 Cutie (15-1/2 Uncii) Mazăre Cu Ochi Negri, ScursăAmbalați Mazăre Crowder, Dezghețată Sau 1 Cutie (15-1/2 Uncii) Mazăre Cu Ochi Negri, Scursă
3
Se răcește ușor. Într-un blender, procesați jumătate din supă până se omogenizează. Reveniți la tigaie; căldură prin.
Ingrediente de care veți avea nevoie
6 Cârnați Bratwurst, Tăiați în Bucăți De 2 Inci6 Cârnați Bratwurst, Tăiați în Bucăți De 2 Inci
Echipamente pe care le vei folosi
1 Pachet (8 Uncii) De Brânză Cheddar Mărunțită KRAFT®1 Pachet (8 Uncii) De Brânză Cheddar Mărunțită KRAFT®
1 Chile Poblano, Prăjit, Decojit și Tăiat Cubulețe1 Chile Poblano, Prăjit, Decojit și Tăiat Cubulețe

Vin recomandat: Vin Spumant, Trandafir Spumant

Antipasti in meniu? Încercați să asociați vinul spumant și spumosul rosé. Dacă serviți o selecție de aperitive, nu puteți greși cu acestea. Ambele sunt foarte prietenoase cu mâncarea și completează o varietate de arome. Ai putea încerca Domaine Carneros Brut. Recenzorilor le place destul de mult, cu un rating de 4,7 din 5 stele și un preț de aproximativ 27 de dolari pe sticlă.
Domaine Carneros Brut
Domaine Carneros Brut
Vintage datată în fiecare an, Domaine Carneros Brut Cuvée reprezintă cel mai bun din Carneros pinot noir și chardonnay transformat într-un vin spumant clasic. Denumirea este 100% Carneros. Brutul a fost învechit în sticlă timp de trei ani înainte de lansare. Va continua să dezvolte mai multă profunzime și complexitate pe măsură ce îmbătrânește. Acest cuvée are arome de flori de luncă, pere și coajă de citrice, îmbunătățite cu note de pâine prăjită, vanilie și condimente. Vinul este elegant structurat, bogat, rotund și aromat, cu finalul lung și cremos care este semnul distinctiv al vinurilor Domaine Carneros. Servit minunat cu cremă de brânzeturi duble sau triple, se potrivește deosebit de bine cu stridii, crustacee, pește, carne de pasăre, bucătăria asiatică și californiană.
DificultateNormal
Gata În30 m.
Porții6
Scor De Sănătate6
Revista