Supă De Cartofi-Fenicul
Supa de cartofi-fenicul ar putea fi o rețetă bună pentru a vă extinde cutia de rețete de supă. Această rețetă face 8 porții cu 135 calorii, 3G de proteine, și 2G de grăsime fiecare. Pentru 68 de cenți pe porție, această rețetă acoperă 11% necesarul zilnic de vitamine și minerale. 1 persoană a considerat că această rețetă este delicioasă și satisfăcătoare. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 minute. Este o opțiune bună dacă urmați un fără gluten dieta. Poate fi savurat oricând, dar este deosebit de bun pentru Toamna. Mergeți la magazin și ridicați cartofii de copt, bulionul de legume, smântâna și alte câteva lucruri pentru a-l face astăzi. Este adus la tine de retetele mele. În general, această rețetă câștigă o scor spoonacular solid de 69%. Încercați Supă De Cartofi-Fenicul, Supă De Cartofi De Fenicul, și Supă cremoasă de fenicul și cartofi pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Tăiați frunzele exterioare dure din fenicul; tocați frunze cu pene pentru a măsura 2 linguri.
Scoateți și aruncați tulpinile.
Tăiați bulbul de fenicul în jumătate pe lungime; aruncați miezul. Se taie becul pentru a măsura 1 cană.
Feliați cartofii sferturi în felii groase de 1/4 inch. Topiți untul într-un cuptor olandez la foc mediu-mare.
Adăugați bulbul de fenicul tocat, cartofii și prazul și gătiți 3 minute.
Adăugați apă, sare și bulion și aduceți la fierbere. Acoperiți, reduceți căldura și fierbeți 25 de minute sau până când cartofii sunt fragede.
Scoateți 2 căni de supă din tigaie.
Se pune într-un blender; procesați până se omogenizează. Întoarceți amestecul pur în tigaie și amestecați frunzele de fenicul, pătrunjelul și piperul. Lingură în boluri; se acoperă cu smântână.