Supă De Cartofi Danezi

Supă De Cartofi Danezi
Nu puteți avea niciodată prea multe rețete de supă, așa că încercați supa daneză de cartofi. Această rețetă face 6 porții cu 140 de calorii, 4G de proteine, și 6g de grăsime fiecare. Pentru $1.21 pe portie, această rețetă acoperă 16% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Acesta va fi un hit la dvs Toamna eveniment. Dacă aveți la îndemână OS de șuncă cărnoasă, pătrunjel, smântână jumătate și jumătate și alte câteva ingrediente, îl puteți face. 1 persoană a considerat că această rețetă este delicioasă și satisfăcătoare. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 2 ore și 5 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 79%. Acest scor este destul de bun. Încercați Salată Daneză De Cartofi, Salată Daneză De Cartofi, și Salata daneză de cartofi a mamei pentru rețete similare.

Instrucțiuni

1
Într-un ceainic de supă, aduceți osul de șuncă și 2 litri de apă la fierbere. Reduceți căldura și fierbeți 1 oră sau până când carnea se îndepărtează de os.
Ingrediente de care veți avea nevoie
OS De șuncăOS De șuncă
ApăApă
SupăSupă
CarneCarne
2
Îndepărtați osul de șuncă. Când este suficient de rece pentru a manipula, tăiați orice carne și zaruri. Aruncați osul. Întoarceți șunca la fierbător împreună cu cartofi, ceapă, țelină, pătrunjel, varză și morcovi; gatiti 40 de minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
OS De șuncăOS De șuncă
CartofiCartofi
VarzăVarză
MorcovMorcov
PătrunjelPătrunjel
țelinățelină
CeapăCeapă
OsOs
CarneCarne
șuncășuncă
3
Combinați făina și 1/4 cană de apă rece până se omogenizează. Se toarnă încet în supă, amestecând constant. Aduceți supa la fiert; gatiti 2 minute. Reduceți căldura; amestecați smântâna.
Ingrediente de care veți avea nevoie
CremăCremă
Făină Pentru Toate ScopurileFăină Pentru Toate Scopurile
ApăApă
SupăSupă
4
Se ia de pe foc.
5
Se ornează cu nucșoară.
Ingrediente de care veți avea nevoie
NucșoarăNucșoară
DificultateExpert
Gata În2 hrs, 5 m.
Porții6
Scor De Sănătate54
Tipuri De Feluri De MâncareSupă
Revista