Supă De Cartofi Cu Brânză
Nu puteți avea niciodată prea multe rețete de supă, așa că încercați supa de cartofi cu brânză. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 10g de proteine, 9g de grăsime, și un total de 235 calorii. Pentru 77 cenți pe porție, această rețetă acoperă 11% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă servește 4. Această rețetă este plăcută de 1 gurmanzi și bucătari. Este perfect pentru Toamna. Un amestec de brânză Cheddar ascuțită, apă, bulion de pui cu conținut scăzut de sodiu și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de delicioasă. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 30 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 36%. Acest scor este destul de rău. Încercați Supă De Cartofi Cu Brânză, Supă De Cartofi Cu Broccoli Cu Brânză, și Supă Cremoasă, Brânză De Cartofi pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Topiți untul într-o cratiță medie la foc mediu-mare.
Adăugați ceapa în tigaie; saut 5 minute sau până când ceapa este fragedă.
Se presara cu faina; gatiti 1 minut, amestecand constant amestecul de ceapa.
Adăugați cartofi, lapte, bulion și 1/2 cană de apă în tigaie; aduceți la fierbere. Acoperiți, reduceți căldura și fierbeți 10 minute.
Adăugați 1/2 cană de brânză Cheddar ascuțită cu conținut redus de grăsimi și ardei roșu măcinat; gatiti 2 minute sau pana se topeste branza, amestecand frecvent. Completați fiecare porție uniform cu 1 1/2 lingurițe de ceapă verde tocată.