Supă de cartofi cu broccoli

Supă de cartofi cu broccoli
Supa de cartofi cu broccoli ar putea fi doar rețeta fără gluten pe care o căutați. Această rețetă servește 4. O porție conține 165 de calorii , 7 g de proteine și 10 g de grăsimi . Pentru 85 de cenți per porție , această rețetă acoperă 12% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. Dacă aveți buchețele de broccoli, lapte, busuioc sau și alte câteva ingrediente la îndemână, îl puteți face. Această rețetă este plăcută de 1 bucătari și bucătari. Va fi un succes la evenimentul tău de toamnă . Funcționează bine ca un aperitiv ieftin. Vă este adus de Taste of Home. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 10 minute . În general, această rețetă câștigă un scor bun cu lingură de 41% . Dacă vă place această rețetă, s-ar putea să vă placă și rețete precum supă de broccoli și cartofi , supă de cartofi cu broccoli și supă de broccoli și cartofi .

Instrucțiuni

1
Într-o cratiță mare, căleți broccoli și ceapa în unt până se înmoaie. Se amestecă supa, laptele, apa, busuiocul și piperul; căldură prin.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Lingura Busuioc Proaspat Tocat Sau 1/2 Lingurita Busuioc Uscat1 Lingura Busuioc Proaspat Tocat Sau 1/2 Lingurita Busuioc Uscat
4-1/2 Cani Supa De Pui Sau Legume4-1/2 Cani Supa De Pui Sau Legume
3/4 Cană Amestec De Slaw De Varză Tricolor Mărunțit3/4 Cană Amestec De Slaw De Varză Tricolor Mărunțit
1 Kilogram De Penne (paste în Formă De Pană) Sau Farfalle (paste Mari în Formă De Papion)1 Kilogram De Penne (paste în Formă De Pană) Sau Farfalle (paste Mari în Formă De Papion)
Penne (paste în Formă De Pană) Sau Farfalle (paste Mari în Formă De Papion)Penne (paste în Formă De Pană) Sau Farfalle (paste Mari în Formă De Papion)
1 Pachet. (4 Porții) Gelatina Cu Aromă De Fructe De Pădure De Marca JELL-O1 Pachet. (4 Porții) Gelatina Cu Aromă De Fructe De Pădure De Marca JELL-O
1 Recipient (8 Uncii) Topping Batut Congelat, Dezghetat Si Impartit1 Recipient (8 Uncii) Topping Batut Congelat, Dezghetat Si Impartit
3 1/2 Uncii Roșii Uscate La Soare3 1/2 Uncii Roșii Uscate La Soare
Echipamente pe care le vei folosi
Recipient Congelat Topping Bătut, Dezghețat și împărțitRecipient Congelat Topping Bătut, Dezghețat și împărțit
2
Adăugați brânză; se amestecă până se topește.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Blocați Brânza Colby, Tăiată CubulețeBlocați Brânza Colby, Tăiată Cubulețe

Vin recomandat: Vin Spumant, Trandafir Spumant

Antipastii pot fi asortati cu vin spumant si spumant rosé. Dacă serviți o selecție de aperitive, nu puteți greși cu acestea. Ambele sunt foarte prietenoase cu mâncarea și completează o varietate de arome. Roséul McBride Sisters Brut, cu un rating de 4,8 din 5 stele, pare o potrivire bună. Costă aproximativ 24 de dolari pe sticlă.
Surorile McBride Brut Rose
Surorile McBride Brut Rose
Acest vin spumant prezintă un final superb, lung, susținut de aciditate crocantă, cu arome complexe de cireșe roșii, căpșuni și note florale.
DificultateUșor
Gata În10 m.
Porții4
Scor De Sănătate6
Tipuri De Feluri De MâncareAntipastiSupăIncepatorGustareAntipasto
Revista