Supă De Cartofi
Supa de cartofi este o fără gluten felul principal. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 12g de proteine, 12g de grăsime, și un total de 298 calorii. Această rețetă servește 8. Pentru $1.07 pe portie, această rețetă acoperă 12% necesarul zilnic de vitamine și minerale. 1 persoană a făcut această rețetă și ar face-o din nou. Toamna va fi și mai special cu această rețetă. Dacă aveți la îndemână slănină, arpagic, brânză Cheddar ascuțită și alte câteva ingrediente, o puteți face. Pentru a consuma ceapa, puteți urma acest fel principal cu Bomboane De Porumb Cupcakes ca desert. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 36%. Acest scor nu este atât de remarcabil. Încercați Supă de cartofi la cuptor încărcată cu piei de cartofi prăjiți crocanți, Supă de păstârnac de conopidă de cartofi cu hash de cartofi Pancetta, și Supă De Cartofi Dulci (Supă Kumara Curried) pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Gatiti slanina intr-o tigaie mare antiaderenta la foc mediu pana cand este crocanta.
Scoateți slănina din tigaie, rezervând 2 lingurițe de picături în tigaie; zdrobiți slănina.
Adăugați ceapa în picături în tigaie; saut 3 minute sau până se înmoaie.
Așezați feliile de cartofi și ceapa într-un aragaz electric lent de 5 litri acoperit cu spray de gătit.
Combinați 1/2 cană de apă și următoarele 3 ingrediente (prin piper); se amestecă în amestec în aragaz lent. Acoperiți și gătiți la foc mic timp de 8 ore sau până când cartofii sunt fragede.
Amestec de piure cu un tocător de cartofi; se amestecă laptele și 3/4 cană de brânză. Creșteți căldura la mare. Acoperiți și gătiți la foc mare timp de 20 de minute sau până când amestecul este bine încălzit. Supă de oală în boluri. Se acoperă cu smântână și restul de 1/4 cană de brânză.
Se presară slănină și arpagic.