Supă De Butternut Din Africa De Sud

Supă De Butternut Din Africa De Sud
Nevoie de o supă fără gluten, primară și vegetariană? Supa de Butternut din Africa de Sud ar putea fi o rețetă extraordinară de încercat. Această rețetă face 6 porții cu 307 calorii, 6g de proteine, și 16g de grăsime fiecare. Pentru $1.38 pe portie, această rețetă acoperă 22% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Poate fi savurat oricând, dar este deosebit de bun pentru Toamna. Dacă aveți la îndemână smântână, bulion de pui, căței de usturoi și alte câteva ingrediente, o puteți face. Această rețetă este plăcută de 4 gurmanzi și bucătari. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 1 oră și 45 de minute. Această rețetă este tipică bucătăriei africane. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 68%. Acest scor este destul de bun. Încercați Supă De Nucă De Cocos Condimentată Din Africa De Nord, Budinca Din Africa De Sud, și Africa De Sud Sambal pentru rețete similare.

Vin recomandat: Pinotaj, Riesling, Chenin Blanc

Pinotage, Riesling și Chenin Blanc sunt alegerile mele de top pentru African. Cel mai bun vin pentru mâncărurile africane va depinde de felul de mâncare, dar un vin alb fructat și aromat este un pariu sigur pentru mâncărurile picante, în timp ce pinotajul ar fi un meci tradițional pentru bucătăria sud-africană. Fram Wines Pinotage cu un rating de 5 stele din 5 pare un meci bun. Costă aproximativ 30 de dolari pe sticlă.
Fram Vinuri Pinotage
Fram Vinuri Pinotage
Un amestec intrigant de fructe roșii coapte, cu arome de fenicul și mărar pe marginea exterioară a profilului aromei. Gustul este plin de un tanin foarte fin și distinct, adăugând vibrație pentru a echilibra concentrația fructului.
DificultateExpert
Gata În1 h, 45 m.
Porții6
Scor De Sănătate19
Bucătăriiafrican
Tipuri De Feluri De MâncareSupă
Revista