Supă de brânză de conopidă
Supa de branza cu conopida este o reteta fara gluten cu 8 portii. Pentru 1,01 USD per porție , această rețetă acoperă 9% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. O porție conține 209 calorii , 9 g de proteine și 13 g de grăsimi . De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 20 de minute . Doar puțini oameni au făcut această rețetă și aș spune că s-a potrivit. Un amestec de ceapă, morcovi, brânză cheddar și o mână de alte ingrediente este tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de delicioasă. Va fi un succes la evenimentul tău de iarnă . Funcționează bine ca un aperitiv destul de ieftin. Vă este adus de Taste of Home. În general, această rețetă obține un scor nu atât de grozav de 36% . Utilizatorilor cărora le-a plăcut această rețetă le-a plăcut și Supă de conopidă, praz și brânză Cheddar , Supa surorii mele: Supă cremoasă de curry și conopidă și Gratin de conopidă și broccoli cu brânză Camembert .
Instrucțiuni
Într-o cratiță, încălziți primele patru ingrediente până când morcovii sunt fragezi. Se amestecă supa, laptele, porumbul și conopida.
Încălziți prin. Chiar înainte de servire, amestecați brânzeturile și piperul.