Supă de brânză de conopidă

Supă de brânză de conopidă
Supa de branza cu conopida este o reteta fara gluten cu 8 portii. Pentru 1,01 USD per porție , această rețetă acoperă 9% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. O porție conține 209 calorii , 9 g de proteine și 13 g de grăsimi . De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 20 de minute . Doar puțini oameni au făcut această rețetă și aș spune că s-a potrivit. Un amestec de ceapă, morcovi, brânză cheddar și o mână de alte ingrediente este tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de delicioasă. Va fi un succes la evenimentul tău de iarnă . Funcționează bine ca un aperitiv destul de ieftin. Vă este adus de Taste of Home. În general, această rețetă obține un scor nu atât de grozav de 36% . Utilizatorilor cărora le-a plăcut această rețetă le-a plăcut și Supă de conopidă, praz și brânză Cheddar , Supa surorii mele: Supă cremoasă de curry și conopidă și Gratin de conopidă și broccoli cu brânză Camembert .

Instrucțiuni

1
Într-o cratiță, încălziți primele patru ingrediente până când morcovii sunt fragezi. Se amestecă supa, laptele, porumbul și conopida.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Măsline întregi CoapteMăsline întregi Coapte
Ulei De Măsline, Pentru PrăjireUlei De Măsline, Pentru Prăjire
Porumb Galben, Alb Sau Shoepeg Proaspăt Sau Congelat, DezghețatPorumb Galben, Alb Sau Shoepeg Proaspăt Sau Congelat, Dezghețat
Prăjituri Cu Fulgi De Ovăz Cu Curmale, Mărunțite GrosierPrăjituri Cu Fulgi De Ovăz Cu Curmale, Mărunțite Grosier
Sosul Tău Picant Preferat, Pentru ServireSosul Tău Picant Preferat, Pentru Servire
Echipamente pe care le vei folosi
Nuci Pecan Tocate, OptionalNuci Pecan Tocate, Optional
2
Încălziți prin. Chiar înainte de servire, amestecați brânzeturile și piperul.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Tub Aluat De Pizza Preparat Din Magazin1 Tub Aluat De Pizza Preparat Din Magazin
3
Serviți imediat.
DificultateNormal
Gata În20 m.
Porții8
Scor De Sănătate3
Tipuri De Feluri De MâncareAntipastiSupăIncepatorGustareAntipasto
Revista