Supă de Avocado răcită cu creveți Chipotle prăjiți

Supa de Avocado răcită cu creveți Chipotle ar putea fi doar felul principal pe care îl căutați. O porție conține 150 de calorii, 12g de proteine, și 8g de grăsime. Această rețetă fără gluten și pescatarian servește 8 și costă $1.99 pe portie. Mergeți la magazin și ridicați sâmburi de porumb, piper, sare kosher și alte câteva lucruri pentru a le face astăzi. Pentru a consuma sucul de lămâie, puteți urma acest fel principal cu Tort alimentar Lime Angel cu glazură de Lime și fistic ca desert. Acesta va fi un hit la dvs Toamna eveniment. 1 persoană a fost impresionată de această rețetă. De la preparare la farfurie, această rețetă ia în jur 30 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 40%. Acest scor nu este atât de uimitor. Încercați Supă De Avocado Răcită Cu Creveți Și Arpagic, Supă de porumb dulce de avocado răcită cu salsa de creveți de var, și Creveți prăjiți cu glazură Chipotle pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Pentru a pregăti supa, puneți bulionul de pui și următoarele 5 ingrediente (prin 1/4 linguriță de piper negru) într-un blender sau robot de bucătărie și procesați până la omogenizare. Acoperiți și răciți.
Pentru a pregăti crema de var, combinați smântâna și următoarele 3 ingrediente (prin 1/2 linguriță piper negru) într-un castron; se amestecă bine. Acoperiți și răciți.
Pentru a pregăti creveții, presărați creveții cu chimen, 1/2 linguriță piper și 1/4 linguriță sare; pus deoparte.
Scoateți 1 Chipotle chile și 1 lingură de sos adobo din cutie și tocați mărunt chile. Rezervați ardeii iute rămași și sosul adobo pentru o altă utilizare.
Încălziți o tigaie mare antiaderentă la foc mediu-mare. Înveliți tigaia cu spray de gătit.
Adăugați creveți și gătiți 2 minute. Întoarceți creveții.
Adăugați porumb, ceapă și usturoi; saut timp de 2 minute.
Adăugați chipotle tocat chile, 1 lingură de sos adobo și 1 lingură de suc de lămâie; saut timp de 2 minute sau până când creveții sunt gata și legumele sunt crocante.
Pentru a servi, puneți aproximativ 1/2 cană de supă în fiecare din cele 8 boluri. Se acoperă cu 1 1/2 linguri de cremă de var, o optime de creveți și aproximativ 2 linguri de amestec de porumb.