Supa de Avocado-Crab este o fără gluten și primar felul principal. O porție conține 255 calorii, 16g de proteine, și 16g de grăsime. Această rețetă servește 4 și costă 2,22 USD pe porție. Mergeți la magazin și ridicați cățel de usturoi, carne de crab, suc de lămâie și alte câteva lucruri pentru a-l face astăzi. Pentru a consuma sucul de lămâie, puteți urma acest fel principal cu Fursecuri cu lămâie cu glazură de lămâie {un tribut adus mătușii Roxanne} ca desert. Acesta va fi un hit la dvs Toamna eveniment. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 15 minute. 1 persoană a încercat și i-a plăcut această rețetă. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 88%. Acest scor este grozav. Rețete similare includ Supă De Avocado Și Crab, Supă De Avocado Și Crab, și Supă de ardei roșu cu Crab, Avocado și tei.
Instrucțiuni
1
Se încălzește bulionul, apa, ceapa și usturoiul la fierbere în cratiță de 2 litri.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Rondele De Ardei Banane Tocate Sau Ardei Iute Tocati De Orice Fel
1-1/2 Cană Supă De Pui
3 Căni De Așchii De Lemn De Stejar Sau Nuci Pecan Sau 6 Bucăți Mari, înmuiate în Apă Rece Timp De Cel Puțin 1 Oră și Până La 4 Ore
1 Linguriță Amestec De Condimente Pentru Sazon
Echipamente pe care le vei folosi
2 Linguri De Margarină Pareve, Topită
2
Se toarnă amestecul fierbinte în robotul de bucătărie sau în blender.
Echipamente pe care le vei folosi
Roșii Heirloom, Tocate, Opțional
42 Lemn Dulce Snur Roșu
3
Adăugați suc de lămâie și avocado. Acoperiți și procesați aproximativ 30 de secunde sau până la omogenizare.