Supă de ardei roșu prăjită cu cremă de portocale
Supa de ardei roșu prăjită cu cremă de portocale ar putea fi doar supa pe care o căutați. Această rețetă servește 4 și costă 1,3 USD pe porție. Îți urmărești silueta? Această rețetă fără gluten și vegetariană are 114 calorii, 4G de proteine, și 7g de grăsime pe porție. Această rețetă este plăcută de 1 gurmanzi și bucătari. Acesta va fi un hit la dvs Toamna eveniment. Mergeți la magazin și ridicați suc de portocale, zahăr, ulei de măsline și alte câteva lucruri pentru a-l face astăzi. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 35 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 38%. Acest scor nu este atât de uimitor. Încercați roșii prăjite și ardei roșu, Dip Ușor De Ardei Roșu Prăjit, și Baie De Ardei Roșu Prăjit De 5 Minute pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Încălziți uleiul într-o cratiță medie grea la foc mediu-mare.
Adăugați eșalotă și saut 5 minute.
Adăugați ardeii roșii cu lichidul lor. Se amestecă în zahăr; saut 2 minute.
Adăugați 2 căni de bulion și fierbeți 5 minute. Se răcește ușor supa. Lucrând în loturi, supă de piure în blender. Întoarceți supa în tigaie. Se aduce la foc mic; se amestecă sucul de portocale. Supă subțire cu bulion suplimentar, dacă se dorește. Se condimentează cu sare și piper.
Bateti frisca si coaja de portocala intr-un bol mic pana se ingroasa usor. Se condimentează cu sare și piper. Supă de oală în boluri.
Stropiți crema de portocale peste.
Se presară busuioc și se servește.