Supă De Ardei Poblano Chile

Nu puteți avea niciodată prea multe rețete de supă, așa că încercați supa de ardei Poblano Chile. O porție din acest fel de mâncare conține în jur 4G de proteine, 9g de grăsime, și un total de 133 calorii. Pentru $1.47 pe portie, această rețetă acoperă 11% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă servește 6. 76 de persoane s-au bucurat că au încercat această rețetă. Poate fi savurat oricând, dar este deosebit de bun pentru Toamna. Dacă aveți la îndemână lapte, făină, nucșoară măcinată și alte câteva ingrediente, îl puteți face. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 1 oră. Este adus la tine de Allrecipes. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 79%. Acest scor este destul de bun. Încercați Cina În Seara Asta: Crema De Chile Poblano (Supă Prăjită De Chile Poblano), Vincent Price Sopa Poblano - Supă De Chile Poblano, și Poblano alb cu supă Ancho Chile pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Preîncălziți cuptorul pentru a fierbe.
Puneți ardeii poblano chile pe o foaie de prăjituri și puneți-o la cuptor. Lăsați pielea să se înnegrească și să blistereze, întorcând ardeii chile până când toate părțile sunt terminate. (Notă: nu gătiți prea mult.) Când sunt gata, puneți-le într-o pungă de hârtie și sigilați. În aproximativ 15 până la 20 de minute, scoateți-le din pungă și îndepărtați pielea de pe fiecare sub apă curgătoare.
Scoateți tulpinile și semințele.
Într-un blender, combinați ardeii chile, bulionul, sarea și piperul după gust și nucșoara. Se amestecă până se omogenizează. Într-o cratiță mică la foc mediu, încălziți laptele și lăsați-l deoparte. Într-o altă cratiță la foc mediu, topiți untul sau margarina, adăugați făina și amestecați bine.
Adăugați laptele încălzit și amestecați până se omogenizează bine.
Adăugați amestecul de ardei chile și amestecați bine. Reduceți căldura la minim și fierbeți timp de 30 de minute.