Supă De Arahide Din Africa De Vest

Supă De Arahide Din Africa De Vest
Nu puteți avea niciodată prea multe rețete de feluri principale, așa că încercați supa de arahide din Africa de Vest. Pentru $1.26 pe portie, această rețetă acoperă 21% necesarul zilnic de vitamine și minerale. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 14g de proteine, 17g de grăsime, și un total de 347 calorii. Această rețetă servește 6. Mai mulți oameni au făcut această rețetă, iar 164 ar spune că a lovit locul. Această rețetă este tipică bucătăriei africane. Acesta va fi un hit la dvs Toamna eveniment. Este o opțiune bună dacă urmați un fără gluten și vegan dieta. Dacă aveți la îndemână suc de roșii, cartofi dulci, ulei vegetal și alte câteva ingrediente, îl puteți face. Pentru a consuma uleiul vegetal, puteți urma acest fel principal cu Tort De Cafea Cu Afine # SundaySupper ca desert. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 95%. Acest scor este excelent. Rețete similare includ Supă De Arahide Din Africa De Vest, Supă De Arahide Din Africa De Vest, și Supă De Arahide Din Africa De Vest.

Vin recomandat: Pinotaj, Riesling, Chenin Blanc

Pinotage, Riesling și Chenin Blanc sunt alegerile mele de top pentru African. Cel mai bun vin pentru mâncărurile africane va depinde de felul de mâncare, dar un vin alb fructat și aromat este un pariu sigur pentru mâncărurile picante, în timp ce pinotajul ar fi un meci tradițional pentru bucătăria sud-africană. Ai putea încerca Kanonkop Pinotage. Recenzenților le place destul de mult cu un rating de 4,2 din 5 stele și un preț de aproximativ 30 de dolari pe sticlă.
Kanonkop Pinotage
Kanonkop Pinotage
# 100 Wine Spectator Top 100 din 2010Artizanale din fructe de unele din sudCele mai vechi viță de vie Pinotage din Africa, acestbenchmark bottling este un adevărat clasic Cape!Extrem de complexă și distinctă, ease mândrește cu straturi suculente de fructe de pădure întunecate,cassis și prune împletite cu indiciide banane și mocha și un fum,curent subteran mineral.
DificultateMediu
Gata În45 m.
Porții6
Scor De Sănătate37
Bucătăriiafrican
Tipuri De Feluri De MâncareSupă
Revista