Supa cremoasă de usturoi și conopidă prăjită ar putea fi doar supa pe care o căutați. Această rețetă servește 4 și costă 2,1 USD pe porție. O porție din acest fel de mâncare conține în jur 7g de proteine, 16g de grăsime, și un total de 251 calorii. 163 de persoane au încercat și le-a plăcut această rețetă. Mergeți la magazin și ridicați ulei suplimentar, apă, bulion de legume și alte câteva lucruri pentru a-l face astăzi. Acesta va fi un hit la dvs Toamna eveniment. De la preparare la farfurie, această rețetă ia în jur 45 minute. Cu o lingură scor de 68%, acest fel de mâncare este solid. Încercați Supă Cremoasă De Usturoi Prăjită Cu Conopidă Sotată Și Ierburi Proaspete, Supă Cremoasă De Conopidă-Usturoi, și Supă Cremoasă De Conopidă Prăjită pentru rețete similare.
Instrucțiuni
1
Preîncălziți cuptorul la 400 de grade F.
Echipamente pe care le vei folosi
2 Linguri De Amestec De Zahăr Brun SPLENDA®
2
Tăiați conopida în flori individuale. Aruncați cu 1 lingură de ulei de măsline.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Măsline întregi Coapte
3 Linguri De Parmezan Proaspăt Ras, Plus Coaja (opțional)
3
Transferați pe o foaie de copt căptușită cu folie.
Echipamente pe care le vei folosi
Creveți Sotați
Creveți Sotați
4
Se presară ușor cu sare și piper.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Pepperoncini, Pentru Garnitură
5
Tăiați vârful capului de usturoi.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Linguriță De Boia Iute, Afumată Dacă Este Posibil
6
Stropiți cu ulei de măsline și înfășurați cu folie.
Ingrediente de care veți avea nevoie
3 Linguri De Parmezan Proaspăt Ras, Plus Coaja (opțional)
Roșii Verzi, Spălate, Fără Coji De Hârtie
Echipamente pe care le vei folosi
Creveți Sotați
7
Așezați usturoiul învelit pe foaia de copt. Prăjiți conopida și usturoiul la 400 de grade F timp de 15-20 de minute. Când conopida este fragedă și aurie se scoate din cuptor. Usturoiul va trebui să se prăjească în total aproximativ 25-30 de minute. Îl puteți elimina pentru a verifica progresul după cum este necesar - ar trebui să miroasă parfumat, dar nu crud, să fie auriu și fraged.Între timp, încălziți untul într-un cuptor olandez din fontă sau într-o oală medie-mare.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Măsline întregi Coapte
2 Căni De Nuci Pecan Tocate, Opțional
1 Linguriță De Boia Iute, Afumată Dacă Este Posibil
Dovlecei Fierți La Abur Sau Ușor Sotați, Pentru Servire
Echipamente pe care le vei folosi
Creveți Sotați
2 Lime, Coaja Rasă De La Una, Sucul De La Ambele
2 Linguri De Amestec De Zahăr Brun SPLENDA®
8
Adăugați ceapa, țelina și morcovul.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Grăsime De Porc înapoi
Roșii Medii Proaspete (aproximativ, Curățate și Tăiate în șasimi
Tortilla Proaspete Din Făină, Pentru Servire
9
Se sotează la foc mediu aproximativ 10 minute.
10
Bateți sarea, piperul, boiaua, cimbru și făină și continuați să gătiți încă 2 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Lichid-uncii De Apă Proaspătă
1 Mușchi Sau Spată De Porc Dezosată, Cu O Crestătură Adâncă în Partea De Sus (aproximativ 2,3 Kg)
Bomboane De Porumb, Covrigei Suplimentari și Fursecuri Ovale Tip Sandwich Cu Ciocolată, Umplute Cu Cremă (întregi și Zdrobite)
1/2 Varză Creață Feliată Mărunt
Pâine De O Zi Tăiată Cuburi (cuburi De 1,2 Cm), Fără Crustă
Echipamente pe care le vei folosi
1 Legătură Mare De Violete Sălbatice (inclusiv Tulpinile), Spălate
11
Adăugați vinul și apa, amestecând pentru a se combina cu amestecul de făină. Apoi, adăugați încet în cele 2 căni de bulion.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Frișcă Suplimentară Groasă, Opțională
Bomboane De Porumb, Covrigei Suplimentari și Fursecuri Ovale Tip Sandwich Cu Ciocolată, Umplute Cu Cremă (întregi și Zdrobite)
Parmezan Proaspăt Ras, Plus Coajă (opțional)
(se Poate înlocui Supa De Pui Sau De Legume)
Echipamente pe care le vei folosi
1 Legătură Mare De Violete Sălbatice (inclusiv Tulpinile), Spălate
12
Adăugați frunzele de dafin și căței de usturoi prăjiți. Aduceți amestecul la fierbere, apoi reduceți focul la mediu-mic și fierbeți timp de 10 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Murături Cu Mărar Feliate Subțiri în Stil Delicatese
2 3/4 Căni De Migdale întregi, Cu Coajă și Prăjite
13
Adăugați conopida și fierbeți încă 5 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Măsline întregi Coapte
14
Scoateți frunza de dafin. Lucrând în loturi, adăugați supa într-un blender sau robot de bucătărie și amestecați până se curăță și se omogenizează.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Grăsime De Porc înapoi
(se Ajustează în Funcție De Gusturile Personale)
Echipamente pe care le vei folosi
Roșii Heirloom, Tocate, Opțional
42 Lemn Dulce Snur Roșu
15
Adăugați bulion suplimentar în timpul sau după amestecare pentru a obține consistența dorită. După ce toate loturile au fost finalizate, reveniți la oală. Se amestecă jumătate și jumătate și pătrunjelul. Gatiti pana se incalzeste. Reglați sarea și piperul pentru gusturi.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Pepperoncini, Pentru Garnitură
Jumătate și Jumătate
1/4 Cană De Grăsime De Porc
Frișcă Suplimentară Groasă, Opțională
Echipamente pe care le vei folosi
Grăsime De Porc înapoi
16
Se servește imediat, acoperit cu slănină și un strop de ulei de măsline sau trufe și o parte de pâine pentru scufundare.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Ulei De Trufe
1-1/2 Cani De Brânză Cheddar Triplă Mărunțită KRAFT® Cu Un Strop De PHILADELPHIA®, împărțită