Supă cremoasă de roșii de 15 minute (vegană)

Nu puteți avea niciodată prea multe rețete de supă, așa că încercați supa de roșii cremoasă de 15 minute (vegană). Pentru $1.85 pe portie, această rețetă acoperă 20% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă servește 4. Îți urmărești silueta? Această rețetă vegană are 361 calorii, 5g de proteine, și 28G de grăsime pe porție. Poate fi savurat oricând, dar este deosebit de bun pentru Toamna. Această rețetă este plăcută de 2545 de gurmanzi și bucătari. Mergeți la magazin și ridicați roșii, brânză la grătar, ulei de măsline și alte câteva lucruri pentru a le face astăzi. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 15 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 99%. Acest scor este super. Rețete similare includ {30 Minute} Supă Cremoasă De Linte Roșie Condimentată Vegană, Supă cremoasă de roșii de 20 de Minute de la zero, și Supă De Roșii Vegană Cremoasă Picantă.
Instrucțiuni
Încălziți 2 linguri de ulei de măsline într-o cratiță mare la foc mediu, până când sclipesc.
Adăugați usturoi, ceapă, oregano și fulgi de ardei roșu. Gatiti, amestecand frecvent pana cand ceapa se inmoaie, dar nu se rumeneste, aproximativ 4 minute.
Adăugați pâine și roșii. Zdrobiți aproximativ roșiile cu un tel sau cu un tocător de cartofi.
Adăugați 2 căni de apă. Se aduce la fierbere la foc mare, apoi se reduce la foc mic. Gatiti 5 minute.
Transferați jumătate de supă în borcanul unui blender. Amestecați supa, începând cu viteză mică și crescând treptat la mare (aveți grijă la pornire, poate trage partea superioară a blenderului—deschideți orificiul de aerisire și țineți un prosop de bucătărie peste capac pentru a preveni explozia). Cu blender rulează pe mare, prelinge treptat în jumătate din uleiul de măsline rămas. Condimentează supa după gust cu sare și piper.
Transferați într-un castron mare și repetați cu jumătatea rămasă de supă și ulei de măsline. Se toarnă în boluri individuale de servire, se acoperă cu ierburi tocate, se strecoară cu mai mult ulei de măsline și se servește cu pâine prăjită sau brânză la grătar.