Supă Cremoasă De Orez Sălbatic

Supă Cremoasă De Orez Sălbatic
Supa cremoasă de orez sălbatic ar putea fi doar supa pe care o căutați. O porție din acest fel de mâncare conține în jur 6g de proteine, 14g de grăsime, și un total de 241 calorii. Această rețetă servește 5. Pentru $1.04 pe portie, această rețetă acoperă 14% necesarul zilnic de vitamine și minerale. 1 persoană s-a bucurat că a încercat această rețetă. Un amestec de piper, sare, țelină și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de delicioasă. Toamna va fi și mai special cu această rețetă. Este o opțiune bună dacă urmați un vegetarian dieta. De la preparare la farfurie, această rețetă ia în jur 40 minute. Acesta este adus la tine de Betty Crocker. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 44%. Acest scor este solid. Încercați Supă Cremoasă De Orez Sălbatic, Supă Cremoasă De Orez Sălbatic, și Supă Cremoasă De Orez Sălbatic pentru rețete similare.

Instrucțiuni

1
Gatiti orezul salbatic in 1 1/4 cani de apa conform indicatiilor de pe ambalaj.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Orez SălbaticOrez Sălbatic
ApăApă
2
Într-o cratiță de 3 litri, topiți untul la foc mediu.
Ingrediente de care veți avea nevoie
UntUnt
Echipamente pe care le vei folosi
Tigaie Cu SosTigaie Cu Sos
3
Adăugați țelină, morcov, ceapă și ardei gras; gatiti, amestecand ocazional, pana cand telina este frageda.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Ardei GrasArdei Gras
MorcovMorcov
țelinățelină
CeapăCeapă
4
Se amestecă făina, sarea și piperul. Se amestecă orezul sălbatic, rămânând 1/2 cană de apă și bulionul.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Sare și PiperSare și Piper
Orez SălbaticOrez Sălbatic
BulionBulion
Făină Pentru Toate ScopurileFăină Pentru Toate Scopurile
ApăApă
5
Se încălzește până la fierbere. Reduceți căldura la minim; acoperiți și fierbeți 15 minute, amestecând ocazional.
6
Se amestecă ingredientele rămase.
7
Se încălzește doar până la cald (nu se fierbe).

Echipamente

DificultateMediu
Gata În40 m.
Porții5
Scor De Sănătate8
Tipuri De Feluri De MâncareSupă
Revista