Supă Cremoasă De Kohlrabi

Supa cremoasă de Kohlrabi ar putea fi o rețetă bună pentru a vă extinde cutia de rețete de supă. Această rețetă servește 4. O porție conține 227 calorii, 8g de proteine, și 11g de grăsime. Pentru $1.27 pe portie, această rețetă acoperă 14% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. Un amestec de frunze de dafin, unt, lapte și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de aromată. 1 persoană s-a bucurat că a încercat această rețetă. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 50 minute. Toamna va fi și mai special cu această rețetă. Este adus la tine de Toțiretete. Luând în considerare toți factorii, această rețetă câștigă un scor spoonacular de 42%, ceea ce este destul de bun. Rețete similare includ Salată Cremoasă De Kohlrabi, Cum se Spiralizează un Kohlrabi: salată de Kohlrabi și salată de Arugula cu tăiței de mere verzi cu brânză de capră, afine uscate și nuci cu sos de miere-Dijon, și Supă Maghiară De Kohlrabi (Kalarabeleves).
Instrucțiuni
Topiți untul într-un vas mare la foc mediu-mic. Gatiti si amestecati ceapa in unt topit pana se inmoaie, aproximativ 10 minute.
Adăugați kohlrabi; gătiți și amestecați încă 2 minute.
Se toarnă bulionul de legume și laptele peste amestecul de ceapă.
Adăugați frunza de dafin. Aduceți amestecul la fierbere, așezați un capac pe oală și reduceți focul la minim; gătiți la foc mic până când kohlrabi este fraged, aproximativ 25 de minute.
Scoateți și aruncați frunza de dafin; lăsați supa să se răcească ușor.
Se toarnă supa într-un blender, umplând ulciorul nu mai mult de jumătate. Pulsează blenderul de câteva ori înainte de a pleca la piure. Lucrați în loturi până când toată supa este amestecată. Întoarceți supa piure în vas; condimentează cu sare și piper.
Presărați pastele orzo în supă; acoperiți vasul și fierbeți până când orzo este fraged, aproximativ 10 minute.