Supă cremoasă de fasole verde și cartofi

Supă cremoasă de fasole verde și cartofi
Supa cremoasă de fasole verde și cartofi este o fără gluten supă. Această rețetă servește 6 și costă 98 de cenți pe porție. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 10g de proteine, 19g de grăsime, și un total de 292 calorii. 1 persoană a făcut această rețetă și ar face-o din nou. Este perfect pentru Toamna. Este adus la tine de Allrecipes. Mergeți la magazin și ridicați bucăți de slănină, fasole, ceapă și alte câteva lucruri pentru a le face astăzi. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 1 oră. Luând în considerare toți factorii, această rețetă câștigă un scor spoonacular de 36%, ceea ce este destul de rău. Rețete similare includ Salată De Rucola, Cartofi Și Fasole Verde Cu Sos Cremos De Nucă, Salată De Rucola, Cartofi Și Fasole Verde Cu Sos Cremos De Nucă, și Supă De Cartofi De Vită Și Fasole Verde.

Instrucțiuni

1
Așezați fasolea verde într-o oală cu suficientă apă pentru a acoperi.
Ingrediente de care veți avea nevoie
șalotă, Tăiată Subțire în Semilunișalotă, Tăiată Subțire în Semiluni
Păstârnac, Curățat De Coajă și Tăiat în Bucăți De 1,2 CmPăstârnac, Curățat De Coajă și Tăiat în Bucăți De 1,2 Cm
Echipamente pe care le vei folosi
1 șalotă Mică, Tăiată Subțire în Semiluni1 șalotă Mică, Tăiată Subțire în Semiluni
2
Adăugați bicarbonatul de sodiu în apă; aduceți amestecul la fierbere, reduceți focul la mediu și gătiți până când fasolea verde este aproape fragedă, 7 până la 10 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Stropi De Portocale Sau Zahăr PortocaliuStropi De Portocale Sau Zahăr Portocaliu
șalotă, Tăiată Subțire în Semilunișalotă, Tăiată Subțire în Semiluni
Păstârnac, Curățat De Coajă și Tăiat în Bucăți De 1,2 CmPăstârnac, Curățat De Coajă și Tăiat în Bucăți De 1,2 Cm
3
Scurgeți apa din fasolea verde; pus deoparte.
Ingrediente de care veți avea nevoie
șalotă, Tăiată Subțire în Semilunișalotă, Tăiată Subțire în Semiluni
Păstârnac, Curățat De Coajă și Tăiat în Bucăți De 1,2 CmPăstârnac, Curățat De Coajă și Tăiat în Bucăți De 1,2 Cm
4
Așezați cartofii într-o oală mare cu suficientă apă sărată pentru a acoperi; aduceți la fierbere, reduceți focul la mediu și continuați să gătiți până aproape fraged, aproximativ 20 de minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Cartofi Feliați, Curățați, FierțiCartofi Feliați, Curățați, Fierți
Păstârnac, Curățat De Coajă și Tăiat în Bucăți De 1,2 CmPăstârnac, Curățat De Coajă și Tăiat în Bucăți De 1,2 Cm
Echipamente pe care le vei folosi
1 șalotă Mică, Tăiată Subțire în Semiluni1 șalotă Mică, Tăiată Subțire în Semiluni
5
Se ia de pe foc, dar nu se scurge apa din oală.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Păstârnac, Curățat De Coajă și Tăiat în Bucăți De 1,2 CmPăstârnac, Curățat De Coajă și Tăiat în Bucăți De 1,2 Cm
Echipamente pe care le vei folosi
1 șalotă Mică, Tăiată Subțire în Semiluni1 șalotă Mică, Tăiată Subțire în Semiluni
6
Încălziți untul într-o tigaie mare la foc mediu. Gatiti bucatile de ceapa si bacon in untul topit pana cand ceapa este moale si translucida, 5 pana la 7 minute; se adaugă în oala mare cu cartofii, împreună cu crema de supă de pui și lapte; se amestecă până se omogenizează.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Ceapa Galbena Tocata (optional)Ceapa Galbena Tocata (optional)
Sos TeriakyiSos Teriakyi
Cartofi Feliați, Curățați, FierțiCartofi Feliați, Curățați, Fierți
3 Napi Mici, Curățați De Coajă și Feliați Cu Grosimea De 1/8 Inch3 Napi Mici, Curățați De Coajă și Feliați Cu Grosimea De 1/8 Inch
Tortilla Proaspete Din Făină, Pentru ServireTortilla Proaspete Din Făină, Pentru Servire
3/4 Cană Plus 2 Linguri De Lapte Evaporat3/4 Cană Plus 2 Linguri De Lapte Evaporat
Echipamente pe care le vei folosi
1 Cană Mix Pentru Prăjitură Galbenă1 Cană Mix Pentru Prăjitură Galbenă
1 șalotă Mică, Tăiată Subțire în Semiluni1 șalotă Mică, Tăiată Subțire în Semiluni
7
Adăugați fasolea verde. Se condimentează cu sare și piper.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Fripturi De Vită New York, Cu Os, Dacă DorițiFripturi De Vită New York, Cu Os, Dacă Doriți
șalotă, Tăiată Subțire în Semilunișalotă, Tăiată Subțire în Semiluni
8
Așezați oala mare la foc mic și gătiți supa la foc mic până când este fierbinte și aromele s-au contopit, aproximativ 30 de minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Cană De Fasole Uscată Great Northern1 Cană De Fasole Uscată Great Northern
Echipamente pe care le vei folosi
1 șalotă Mică, Tăiată Subțire în Semiluni1 șalotă Mică, Tăiată Subțire în Semiluni
DificultateGreu
Gata În1 h
Porții6
Scor De Sănătate6
Tipuri De Feluri De MâncareGarnitură
Revista