Supă cremoasă de fasole verde și cartofi
Supa cremoasă de fasole verde și cartofi este o fără gluten supă. Această rețetă servește 6 și costă 98 de cenți pe porție. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 10g de proteine, 19g de grăsime, și un total de 292 calorii. 1 persoană a făcut această rețetă și ar face-o din nou. Este perfect pentru Toamna. Este adus la tine de Allrecipes. Mergeți la magazin și ridicați bucăți de slănină, fasole, ceapă și alte câteva lucruri pentru a le face astăzi. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 1 oră. Luând în considerare toți factorii, această rețetă câștigă un scor spoonacular de 36%, ceea ce este destul de rău. Rețete similare includ Salată De Rucola, Cartofi Și Fasole Verde Cu Sos Cremos De Nucă, Salată De Rucola, Cartofi Și Fasole Verde Cu Sos Cremos De Nucă, și Supă De Cartofi De Vită Și Fasole Verde.
Instrucțiuni
Așezați fasolea verde într-o oală cu suficientă apă pentru a acoperi.
Adăugați bicarbonatul de sodiu în apă; aduceți amestecul la fierbere, reduceți focul la mediu și gătiți până când fasolea verde este aproape fragedă, 7 până la 10 minute.
Scurgeți apa din fasolea verde; pus deoparte.
Așezați cartofii într-o oală mare cu suficientă apă sărată pentru a acoperi; aduceți la fierbere, reduceți focul la mediu și continuați să gătiți până aproape fraged, aproximativ 20 de minute.
Se ia de pe foc, dar nu se scurge apa din oală.
Încălziți untul într-o tigaie mare la foc mediu. Gatiti bucatile de ceapa si bacon in untul topit pana cand ceapa este moale si translucida, 5 pana la 7 minute; se adaugă în oala mare cu cartofii, împreună cu crema de supă de pui și lapte; se amestecă până se omogenizează.
Adăugați fasolea verde. Se condimentează cu sare și piper.
Așezați oala mare la foc mic și gătiți supa la foc mic până când este fierbinte și aromele s-au contopit, aproximativ 30 de minute.