Supă Cremoasă, Brânză De Dovlecei

Supă Cremoasă, Brânză De Dovlecei
Supa cremoasă, brânză de dovlecei ar putea fi doar felul principal pe care îl căutați. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 17g de proteine, 40g de grăsime, și un total de 465 calorii. Această rețetă fără gluten, primară și vegetariană servește 10 și costă $1.84 pe portie. Acesta va fi un hit la dvs Toamna eveniment. 6 persoane au fost impresionate de această rețetă. Este adus la tine de Toțiretete. Un amestec de cilantro, frișcă grea, ardei grași și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de delicioasă. Pentru a utiliza până crema de biciuire grele ai putea urma acest curs principal cu Shortcake de căpșuni de casă cu frișcă Grand Marnier ca desert. Cu o lingură scor de 72%, acest fel de mâncare este solid. Încercați Supă Cremă De Brânză De Conopidă, Supă Cremă De Brânză De Conopidă, și Supă Cremoasă, Brânză De Cartofi pentru rețete similare.

Instrucțiuni

1
Puneți dovleceii în cuptorul olandez mare cu câțiva centimetri de apă. Se fierbe dovlecelul la foc mediu-mic până se înmoaie când este înțepat cu o furculiță, aproximativ 20 de minute. Folosiți o lingură cu fante pentru a transfera dovlecelul într-un blender, lăsând aproximativ 1 inch de apă în fundul oalei.
Ingrediente de care veți avea nevoie
6 Linguri De Brânză Cheddar Mărunțită6 Linguri De Brânză Cheddar Mărunțită
1 Cană De Orz Alb Perlat1 Cană De Orz Alb Perlat
Echipamente pe care le vei folosi
Ball® Sau Kerr® Pint Cu Capace și BenziBall® Sau Kerr® Pint Cu Capace și Benzi
4 Căni De Brânză Pepper Jack Rasă, împărțite4 Căni De Brânză Pepper Jack Rasă, împărțite
42 Lemn Dulce Snur Roșu42 Lemn Dulce Snur Roșu
2
Amestecați dovlecelul până nu rămân bucăți mari; reveniți la oală.
Ingrediente de care veți avea nevoie
6 Linguri De Brânză Cheddar Mărunțită6 Linguri De Brânză Cheddar Mărunțită
Echipamente pe care le vei folosi
Mazăre Congelată GOYA®, DecongelatăMazăre Congelată GOYA®, Decongelată
3
Combinați ardeiul gras, ceapa roșie și cilantro în blender; amestecați până nu rămân bucăți mari. Amestecați amestecul de ardei gras în dovleceii amestecați; adăugați smântână, brânză elvețiană, sare și piper. Gatiti la foc mediu-mic pana se incalzeste si branza se topeste, 5 pana la 7 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Cană De Brânză Tăiată Felii Subțiri (4 Uncii)1 Cană De Brânză Tăiată Felii Subțiri (4 Uncii)
2 Dovlecei Medii, Tăiați Subțiri Pe Lungime2 Dovlecei Medii, Tăiați Subțiri Pe Lungime
2 Linguri Crengute De Marar Proaspat Culese2 Linguri Crengute De Marar Proaspat Culese
3 Linguri De Ulei Vegetal3 Linguri De Ulei Vegetal
6 Linguri De Brânză Cheddar Mărunțită6 Linguri De Brânză Cheddar Mărunțită
Tăiat în Cuburi De 2,5 CmTăiat în Cuburi De 2,5 Cm
Napi, Curățați și Feliați Cu Grosimea De 1/8 InchNapi, Curățați și Feliați Cu Grosimea De 1/8 Inch
Colorant Alimentar și Zahăr Colorat, OpționalColorant Alimentar și Zahăr Colorat, Opțional
1/2 Cană De Vin Dulce Marsala1/2 Cană De Vin Dulce Marsala
Echipamente pe care le vei folosi
42 Lemn Dulce Snur Roșu42 Lemn Dulce Snur Roșu
DificultateMediu
Gata În45 m.
Porții10
Scor De Sănătate21
Tipuri De Feluri De MâncareSupă
Revista