Supă Cremoasă, Brânză De Dovlecei
Supa cremoasă, brânză de dovlecei ar putea fi doar felul principal pe care îl căutați. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 17g de proteine, 40g de grăsime, și un total de 465 calorii. Această rețetă fără gluten, primară și vegetariană servește 10 și costă $1.84 pe portie. Acesta va fi un hit la dvs Toamna eveniment. 6 persoane au fost impresionate de această rețetă. Este adus la tine de Toțiretete. Un amestec de cilantro, frișcă grea, ardei grași și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de delicioasă. Pentru a utiliza până crema de biciuire grele ai putea urma acest curs principal cu Shortcake de căpșuni de casă cu frișcă Grand Marnier ca desert. Cu o lingură scor de 72%, acest fel de mâncare este solid. Încercați Supă Cremă De Brânză De Conopidă, Supă Cremă De Brânză De Conopidă, și Supă Cremoasă, Brânză De Cartofi pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Puneți dovleceii în cuptorul olandez mare cu câțiva centimetri de apă. Se fierbe dovlecelul la foc mediu-mic până se înmoaie când este înțepat cu o furculiță, aproximativ 20 de minute. Folosiți o lingură cu fante pentru a transfera dovlecelul într-un blender, lăsând aproximativ 1 inch de apă în fundul oalei.
Amestecați dovlecelul până nu rămân bucăți mari; reveniți la oală.
Combinați ardeiul gras, ceapa roșie și cilantro în blender; amestecați până nu rămân bucăți mari. Amestecați amestecul de ardei gras în dovleceii amestecați; adăugați smântână, brânză elvețiană, sare și piper. Gatiti la foc mediu-mic pana se incalzeste si branza se topeste, 5 pana la 7 minute.