Supă Clasică De Pui

Supă Clasică De Pui
Supa clasică de pui este o fără gluten, fără lactate și primal felul principal. Această rețetă face 4 porții cu 911 calorii, 75g de proteine, și 60g de grăsime fiecare. Pentru $3.07 pe portie, această rețetă acoperă 36% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Poate fi savurat oricând, dar este deosebit de bun pentru Toamna. 1 persoană a încercat și i-a plăcut această rețetă. Mergeți la magazin și ridicați boabe de piper, pui, sare kosher și alte câteva lucruri pentru a le face astăzi. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 15 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 63%. Acest scor este bun. Încercați Supă Clasică De Pui, Supă Clasică De Pui, și Supă Clasică De Pui Și Orez pentru rețete similare.

Instrucțiuni

1
Clătiți puiul în interior și în exterior și uscați-l cu prosoape de hârtie.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Pui întregPui întreg
Echipamente pe care le vei folosi
Prosoape De HârtieProsoape De Hârtie
2
Așezați puiul într-o oală mare.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Pui întregPui întreg
Echipamente pe care le vei folosi
Grăsime De Porc înapoiGrăsime De Porc înapoi
3
Tăiați 3 morcovi și 2 tulpini de țelină în bucăți de 1 inch. Împărțiți ceapa.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Coaste De țelinăCoaste De țelină
MorcovMorcov
CeapăCeapă
4
Adăugați legumele tăiate în oală cu sarea, boabele de piper și suficientă apă rece pentru a acoperi (aproximativ 8 căni). Aduceți la fierbere. Reduceți căldura și fierbeți, degresând orice spumă care se ridică la vârf, până când puiul este gătit, aproximativ 30 de minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Boabe De PiperBoabe De Piper
LegumeLegume
Pui întregPui întreg
ApăApă
SareSare
Echipamente pe care le vei folosi
Grăsime De Porc înapoiGrăsime De Porc înapoi
5
Transferați puiul într-un castron și lăsați să se răcească.Se strecoară bulionul, aruncând legumele. Întoarceți bulionul în oală.Tăiați subțire morcovii rămași și țelina.
Ingrediente de care veți avea nevoie
LegumeLegume
MorcovMorcov
Pui întregPui întreg
țelinățelină
BulionBulion
Echipamente pe care le vei folosi
BolBol
Grăsime De Porc înapoiGrăsime De Porc înapoi
6
Adăugați-le în bulion și fierbeți până se înmoaie, aproximativ 10 minute.Când puiul este suficient de rece pentru a fi manevrat, tocați carnea și adăugați-o în supă. Se toarnă în boluri individuale.
Ingrediente de care veți avea nevoie
CarneCarne
BulionBulion
SupăSupă
Echipamente pe care le vei folosi
BolBol
PolonicPolonic
DificultateNormal
Gata În15 m.
Porții4
Scor De Sănătate15
Tipuri De Feluri De MâncareSupă
Revista